20 éves a PMC!

Twenty ? új hangsugárzó-család a jubileum alkalmából

2011. november 20., vasárnap, 10:25

hangsugárzó hangfal Sonolex dóm magassugárzó PMC

Az angol Professional Monitor Company, a PMC 20. születésnapjának megünneplését egy új hagsugárzó-sorozat bemutatásával teszi emlékezetessé. Stílszerűen ?huszas? sorozatra keresztelték a minden elemében új tervezésű twenty hangszóró-családot, mely két álló-és két kisdobozt tartalmaz.

Megújult a teljes hangszórógarnitúra, mind a négy modellbe az új terelő-védőrácsos 27 mm-es Sonolex szoft-dóm magassugárzó került beépítésre, amelynek akusztikus kamrája lehetővé teszi a keresztezési frekvenciapont alacsonyabbra, 1.8 kHz-re helyezését. A sorozatba épített 14 és 17 cm átmérőjű, természetes rostanyagból készült mebrános mély/közép hangszórók a fact sorozathoz tervezett típusok továbbfejlesztése. A PMC szintén továbbfejlesztette az ?Advanced Transmission Line? rendszerét, a hajtogatott csövet borító új hangelnyelő anyag alkalmazásával még jobb hatásfokú basszus-visszaadás, valamint megújult a keresztváltó áramkör is.

A hangdobozok speciális, nagysűrűségű 18 mm vastag farostlemezből készültek, többszörös keresztmerevítéssel a rezonancia-mentesség érdekében. Szintén a rezonanciák csökkentése érdekében hátrafelé döntött a kabinet, ez egyúttal egy síkba helyezi a magas- és a mélysugárzó középpontját fázishelyessé téve a lesugárzást. A modellek háromféle furnérozással (tölgy, dió, mattfekete) rendelhetők. Az Angliában kézzel készített, ?hand made? hangsugárzó sorozat 20 éves garanciával kerül forgalomba.

www.digitalpro.hu

PMC twenty sorozatPMC twenty magassugárzóPMC twenty mély/középsugárzóPMC twenty keresztváltóPMC twenty.22PMC twenty.24

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.