Vízálló hangerőmű a JBL-től

2015. július 3., péntek, 17:05

JBL audio hangfal hangszóró hangrendszer Bluetooth Bluetooth hangszóró Bluetooth hangrendszer vízálló hangfal vízálló hangszóró JBL hangszóró JBL hangfal

Nem baj, ha kint felejtjük az esőben, nem kell hozzá vezeték, meglepően kevés helyet foglal, és szól akkorát, mint egy mikro hifi rendszer. Ez volna a JBL Xtreme Bluetooth hangszóró, mely immár Magyarországon is megvásárolható.

A JBL nagyon látványosan belehúzott a kompakt, ámde erőteljes és hordozható hangrendszerek fejlesztésébe. Így aztán az Xtreme termékjellemzőibe nehéz belekötni, hiszen a kulacsnál alig nagyobb, mindössze 2,1 kilós henger, akár 15 órányi vezeték nélküli zenehallgatást ígér, és (kiindulva a mostanában megkezdett tesztelésünk élményeiből) valóban egészen nagyot képes szólni, így rengeteg környezetbe elegendő teljesítményt produkál az edzőtermektől kezdve baráti összejövetelekig, ráadásul vízálló.

JBL Xtreme Bluetooth hangszóró

Utóbbi nem azt jelenti, hogy a készüléket beleejthetjük az úszómedencébe, sokkal inkább esővel, fröcskölő vízzel szemben ellenálló a hangszórókon lévő, meglehetősen profi illesztésű, folyadéklepergető bevonat. A hangrendszer tetején, két fogantyúra csatolhatjuk a mellékelt vállszíjat, így az Xtreme oldaltáskaként is szállítható.

JBL Xtreme Bluetooth hangszóró

A fekete, piros és kék színekben gyártott készülék egyidejűleg akár 3 okostelefonnal vagy tablettel képes jelkapcsolatot létesíteni, ezek mellett ?természetesen? akkubank funkciót is kínál, köszönhetően 10000 mAh kapacitású akkumulátorának. Az JBL Connect funkció aktiválásával két Xtreme is összepárosítható egymással, így gyakorlatilag megkétszerezhetjük a kimenő teljesítményt, ezzel már-már a klasszikus hifi rendszerek hangnyomásszintjét megközelítve. Az előbb említett szolgáltatást egyébként a legújabb Flip3 és Charge2+ mobil hangszórók is tartalmazzák.

JBL Xtreme Bluetooth hangszóró

A JBL Xtreme már javában járatódik szerkesztőségünkben, hamarosan részletes bemutató cikkben térünk vissza rá itt, az AV-Online hasábjain.

www.extremeaudio.hu

eu.jbl.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.