Címke

Bluetooth [526 találat]


JBL Live Flex aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2024. május 7., 00:35

JBL Live Flex TWS Bluetooth fülhallgatóA JBL Live Flex egy vérbeli Apple-rivális. Tipikus TWS a modern mindennapokra, otthoni kikapcsolódásra vagy munkahelyi telekommunikációs igáslónak egyaránt bevethető. Ráadásul zajkioltást is tartalmaz, ami finoman szólva váratlan egy olyan fülhallgatótól, ami nem zárja el teljesen a hallójáratot. Kipróbáltuk, jöjjön a teszt!

Klipsch Austin Bluetooth hangszóró teszt

2024. április 29., 22:50

Klipsch Austin Bluetooth hangszóróA Klipsch városokról elnevezett Bluetooth hangrendszer szériájának legkisebb tagja az Austin. Erőteljes hangzást ígér, amit papírról, látva, hogy csak egy négycentis hangszórót tartalmaz, nehéz elhinni. Járt neki egy esély, elvégre ma már kis dobozok is produkálhatnak meglepő hangerőt. Mit tud az alig uzsonnás doboz méretű méregzsák?

DALI IO-12 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

2024. április 8., 23:00

DALI IO-12 fejhallgatóA DALI fő profilját hangfalak képezik, de mint más hasonló cégek, ez is kacsingat a fejhallgatós világra. A korábbi DALI IO-6 kellemes meglepetésként hatot. Bebizonyította, hogy a dánok képesek vállalható Bluetooth fülest készíteni. Azóta a prémium vezeték nélküli fülesek univerzuma tovább tágult. Megjelent a high end Bluetooth szint, ha lehet így nevezni. A DALI IO-12 már nem egyszerűen egyszerű utazótárs próbál lenni, hanem egy vájtfülűeknek szánt hibrid, ami gyártója szerint utazás közben és otthoni körülmények között is a legjobbat nyújtja. Nem tűnik ez túlvállalásnak?

JBL Xtreme 4 Bluetooth hangszóró teszt

2024. április 2., 00:45

JBL Xtreme 4 Bluetooth hangszóróA JBL talán kezdetek óta legszélesebb körben felhasználható modellje az Xtreme, melynek már a 4. generációja örvendezteti meg rajongói szívét. Az elődje több mint 3 éve fordult meg nálunk és nagyon kíváncsian vártuk, hogy milyen fejlesztésekkel érkezett az újonc, nem vártunk hiába!

Bose QuietComfort Ultra Earbuds aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2024. március 25., 11:40

Bose QuietComfort Ultra Earbuds TWS fülhallgatóKevés cég ért annyira az aktív zajkioltáshoz, mint a Bose. Töretlen népszerűsége ellenére nem kapkodja el a modellfrissítéseket, csak néha lép, de akkor nagyot. A QuietComfort Ultra Earbuds zseniális útitárs, ha megbocsátják néhány konzervatív részletét. Mire számíthatnak azok, akik hajlandók 150 000 forintot költeni az amerikai gyártó jelenlegi csúcskategóriás TWS-ére?

Ruark R410 hálózati hangrendszer teszt

2024. március 4., 22:15

Ruark R410 hálózati hangrendszerHogy mi az, amit a legjobban szeretünk az audio világ fejlődésében? Azt, hogy lényegében már mindenféle formában, stílusban és méretben hozzájuthatunk minőségi hangzáshoz, ha tudunk rá eleget szánni és bizonyos dolgokban kompromisszumképesek vagyunk. A Ruark éppen ebben erős, hiszen azoknak készít hangrendszereket, akik több értelemben kedvelik a klasszikus külsőt vagy funkciókat, de nyitottak a modern világra is. Az Ruark most finoman szólva egy súlyos sziklatömböt dobott az all-in-one lejátszók nyugodnak tűnő vízébe az R410-zel, úgyhogy érdemes felkötni a gatyát a konkurenciának.

JBL Tune Flex, Beam és Buds TWS Bluetooth fülhallgatók áttekintése

2024. február 22., 12:30

JBL Tune TWS fülhallgatókNem egészen teszt, inkább áttekintés következik, mivel a JBL Tune szériában több vezeték nélküli fülhallgató is kapható azonos áron. A gyártó kínálata rohamosan fejlődik, modelljei szinte évi rendszerességgel váltják egymást, ezért nem könnyű kiigazodni az aktuális kínálatban, kideríteni, hogy melyik a legkiforrottabb modell. Az újdonság varázsa nem minden, hangzatos funkcióktól függetlenül a komfort legalább annyira eldönti egy ilyen termék sikerét. Ha valaki naprakész felszereltségű JBL TWS opciót keres 50 000 forint alatt, akkor a Tune Flex, Tune Buds és Tune Beam neve egyaránt felbukkan. Melyiket érdemes választani, mi várható A JBL középkategóriás krémjétől?

final ZE3000 TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2024. február 18., 17:05

final ZE3000 TWS Bluetooth fülhallgatóMiután kipróbáltuk a japán székhelyű final D8000 Pro Edition zászlóshajó fejhallgatóját, a szélesebb közönség számára elérhető modellek következnek. Valószínűleg a gyártó legnagyobb figyelmet kapó termékei közé lehet sorolni a ZE3000 TWS fülhallgatót, mely a futurisztikus formatervet kellemes felhasználói élménnyel és Bluetooth korlátokat feszegető hangzással kombinálja.

Bose QuietComfort Ultra aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

2024. február 13., 10:40

Bose QuietComfort Ultra Headphones Bluetooth fejhallgatóAkik sokat utaznak, nem győzik dicsérni a Bose QC évek óta hódító szériáját. Más kérdés, hogy a hangminőség megszállottjai sokáig csak szájhúzással méregették, mert a gyártó túl egyedi és szintetikus, lágy karaktert szabott rájuk. Az utóbbi években rendkívül erőssé vált a vezeték nélkül ANC fejhallgatók mezőnye. Így aktuálissá vált, hogy a Bose reagáljon a kihívókra és túllépjen saját korlátjain. Vajon hogyan sikerült?

Soundbar is lehet az új Audio Pro C20

2024. február 3., 07:10

Audio Pro C20 soundbarVezeték nélküli hangrendszer a fő funkciója, de HDMI bemenetének köszönhetően annak sincs akadálya, hogy soundbarként használják. Az Audio Pro legfrissebb terméke február közepétől rendelhető. Ha lehetőség lesz rá, akkor biztosan tesztelni fogjuk, addig is rövid hírben tekintjük át fontosabb jellemzőit.

JBL Live 770NC aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

2024. január 31., 11:10

JBL Live 770NC Bluetooth fejhallgatóNehéz lépést tartani a JBL vezeték nélküli füleseivel. Évről évre sűrűn érkeznek az új modellek, ami leginkább a folyamatosan fejlődő Bluetooth technológiának tudható be. Nem is olyan régen még meggyőződéssel gondoltuk, hogy aki zavaró hibák nélkül szeretne élvezhető vezeték nélküli élményt egy fejhallgatótól, ne adja lejjebb a prémium kategóriánál. A Live 770NC ékes példája, hogy 2024-ben már bőven 100 000 forint alatt is kapható olyan Bluetooth füles, ami egyszerűen kiforrott és jó, megfelel a mindennapi követelményeknek, kellemesen szól és kényelmes is. De azért fejtsük ki bővebben, hogy miért látjuk/halljuk versenyképesnek a cég középkategóriás újoncát!

Harman Kardon Go + Play 3 Bluetooth hangszóró teszt

2024. január 25., 10:55

Harman Kardon Go + Play 3 Bluetooth hangszóróHosszú ideje vártunk már, hogy végre kijöjjön az utód, de megérkezett. Az egyik örök közönségkedvenc a Harman Kardon zenélő retikülje, és bár korábban még lényegesen több konkurenciával kellett megküzdenie, a HK Go + Play derekasan helyt állt és sosem hagyta, hogy letaszítsák a trónról. Ha esetleg voltak is gyengéi, a gyártó igyekezett mindent megtenni, hogy a legfrissebb modellen már ne találjunk fogást. Azért persze megpróbáltuk.

Denon PerL Pro aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2024. január 23., 12:35

Denon PerL Pro TWS fülhallgatóHifi kedvelőknek felesleges részletezni, hogy a Denon mennyire széles részt karol fel az otthoni zenhallgatásra szolgáló eszközök világából. A gyártó korábban tesztelt, prémium vezeték nélküli fülhallgatói összességében jól szerepeltek, de hiányzott belőlük a technikai különcség, ezért nem lógtak ki látványosan a mezőnyből. A szokatlan kinézetű PerL Pro személyre szabható hangzása nem reklámfogás. Egyedi módon elemzi használójának hallását. Hallottunk már ilyen ígéretet, de hatékony megvalósítást nem igazán.

Bose QuietComfort Headphones aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

2024. január 16., 23:45

Bose QuietComfort Headphones Bluetooth fejhallgatóÉvről évre erősödik az ANC-képes, vezeték nélküli fejhallgató felhozatal. A folyamatosan fejlődő technológia és egyre több vásárlói visszajelzés elég támpontot adott a Bose számára, hogy legnépszerűbb utazós fülesét megújítsa. A QuietComfort célja ugyanaz, mint világhírű elődjeinek: csendet és kényelmet nyújtani. Ebben változatlanul előkelő helyet tölt be. De mi történik, ha telefonálásra, vagy zenehallgatásra kerül sor?

Klipsch Nashville Bluetooth hangszóró teszt

2024. január 10., 18:40

Klipsch Nashville Bluetooth hangszóróA Klipsch mérnökei úgy döntöttek, hogy nem nézik tovább karba tett kézzel a JBL és Marshall Bluetooth hangszórók térhódítását. Legújabb, amerikai városokról elnevezett szériájuk robusztus, első ránézésre katonai célra szolgáló eszközöket tartalmaz, melyek valójában zenehallatásra valók. Bárhol és bármikor koncertélményt kölcsönöz a kis Nashville, ahogy a reklámszövegben olvasható. De mit nyújt a gyakorlatban?

JBL Authentics 500 multiroom hangrendszer teszt

2023. december 28., 12:15

JBL Authentics 500 hangfalA JBL évek óta készít hálózatképes, egydobozos hangrendszereket. A korábban debütáló Link széria volt saját megközelítésük, mely HomePod/Google Nest alternatíva benyomását keltette. Kellemes irány volt, de valahogy hiányzott belőle a fantázia. Az Authentics 500 csavar egyet a sztorin, mert olyan külsőt kapott, ami a retró szerelmeseit könnyebben megérinti. A '70-es évek inspirálták, de belül fenevad lapul, ezért érdemes jóban lenni a szomszédokkal.

JBL vezeték nélküli lemezjátszó érkezett

2023. december 20., 23:25

JBL Spinner BT vinyl lemezjátszóA JBL Spinner BT Bluetooth kapcsolat által is képes továbbítani a lejátszott vinyl lemez hangját szinte bármilyen vezeték nélküli hangrendszernek. AptX HD kodeket alkalmaz, melynek köszönhetően a gyártó közleménye szerint nem kell áldozni a hangminőségből. Az első darabok már Magyarországra is megérkeztek.

Klipsch The One Plus és The Three Plus Bluetooth hangszóró teszt

2023. december 19., 22:25

Klipsch The One Plus The Three Plus Bluetooth hangszórókBemutatásuk idején külön írásban mutattuk be a Klipsch The One II és a Klipsch The Three II Bluetooth hangszórókat, amelyek most megújult külsővel, és modernizálva kerültek újra a polcokra, Plus elnevezéssel. A két modellt nem igazán hasonlítjuk össze a korábbi típusokkal, bár az újításokat nem hagyjuk szó nélkül, de inkább egy cikkben foglaljuk össze a hallottakat és a kettő közötti különbségeket.

Klipsch The One és The Three hangrendszerek új kiadásban

2023. december 11., 11:40

Klipsch The One Plus Bluetooth hangszóróThe One Plus, valamint The Three Plus néven folytatják útjukat az amerikai cég egydobozos, prémium Bluetooth hangrendszerei. Műszaki és vizuális frissítések egyaránt történtek. A szóban forgó termékek már Magyarországon is kaphatók. Ezzel egyidejűleg a régebbi széria kedvezményes áron fut ki.

Bang & Olufsen Beolab 8 hangrendszer premier

2023. december 6., 21:15

Bang & Olufsen Beolab 8A prémium minőségről és extravagáns megjelenésről közismert Bang & Olufsen legújabb terméke használható egyedüli hangfalként, sztereóban, valamint házimozi szettben is. Kompakt, de gyártója szobát rengető hangzást ígér. Vezeték nélküli hálózati funkciókkal és automatikus szobamérő rendszerrel ugyancsak felvértezték a bárhol elférő Beolab 8-at, melynek magyarországi premierje e hét, december 9-én lesz.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.