Címke

Bluetooth [451 találat]


adidas Z.N.E. 01 ANC TWS aktív zajzáras Bluetooth sportfülhallgató teszt

2022. június 24., 11:25

adidas ZNE 01 ANC TWS sportfülhallgatóAz adidas nem szorul bemutatásra, hiszen az egyik legismertebb és legsikeresebb sportruházat és sportszer gyártó. De ezeken kívül a fül- és fejhallgatók piacából is igyekszik kiszakítani magának egy darabot. Az adidas a stockholmi székhelyű Zound Industries-szel együttműködve hozza létre zenehallgatásra szolgáló eszközeit. Céljuk, hogy az adidas ruházatokhoz hasonló minőséget tudjanak ebben az iparágban is felmutatni.

We. by Loewe HEAR 2 Bluetooth hangszóró teszt

2022. június 22., 11:10

We by Loewe HEAR 2 Bluetooth hangszóróBármikor jól jön egy Bluetooth hangszóró, a négy fal között és kiruccanásokon is gondoskodik a zenéről, egyszerűen használható, azonnali partyhangulatot kelt. A Loewe We. HEAR 2 méretéből kifolyólag már nem az az eszköz, amelyet bárhová magunkkal vinnénk. Viszont impozáns kinézete miatt jól beillik bármelyik otthon enteriőrjébe, és ha kell, nagyot szól.

Audio Pro A15 vezeték nélküli hangrendszer teszt

2022. június 15., 12:05

Audio Pro A15 multiroom hangszóróSokan szeretnek otthon zenét hallgatni, de nem mindenki akar ehhez nagy hangfalakat és erősítőket elhelyezni a lakásában. Az Audio Pro új hangrendszere, az A15 az egyszerű, de korszerű otthoni zenehallgatáshoz lett kitalálva. Hálózati és multiroom funkciókat tartalmaz, emellett beépített akkumulátorról is üzemeltethető. IPX2 tanúsítvánnyal is rendelkezik, így, ha kiviszik egy nyári kerti bulira, akkor az esetleg rácsöpögő víz miatt sem kell aggódni.

KLH Fusion TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2022. május 30., 23:55

KLH Fusion TWS Bluetooth fülhallgatóDinamikusan fejlődő terület a teljesen vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatók világa. Az olcsóbb példányok sok kompromisszumot rejtenek, ezért érdemes szemmel tartani a prémium kategóriában lévő, kiforrottabb opciókat. A Muzix Group-nak köszönhetően már Magyaroszágon is kapható KLH Fusion izgalmas funkciókat és kidolgozott hangot jósol.

Denon AH-C630W TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2022. május 17., 23:30

Denon AH-C630W TWS Bluetooth fülhallgatóA True Wireless fülesek nagy népszerűségnek örvendenek, sokan választják őket, hiszen nincs zavaró kábelük, többségük kényelmes, láthatatlan és bárhol elfér. A Denon úgy döntött, hogy ilyen eszközökkel is betör a piacra, ezért két teljesen vezeték nélküli modellt hoztak ki. Ebben a cikkben az AH-C630W-vel foglalkozunk, amelyről a gyártó azt ígéri, hogy utazáshoz, munkához és edzéshez is bátran használhatjuk.

Marshall Motif A.N.C. aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2022. május 9., 12:20

Marshall Motif ANC TWS Bluetooth fülhallgatóA home office ideje kezd leáldozni, és a legtöbb irodába újra visszatérnek a munkavállalók, hogy a közösség erejével folytassák munkájukat. A hétköznapi értelemben vett közösségünk viszont sokszor jelent magasabb zajszintet, amitől sokan, valljuk be, elszoktunk. Ezekben a szituációkban érdemes elővenni az aktív zajszűréses fülhallgatókat, hogy az irodai közegben saját csendes szigetet teremthessünk magunknak. A Marshall Motif A.N.C. küldetése, hogy a zajmentes zenehallgatás bárhol a rendelkezésünkre állhasson.

Jön az Audio Pro C5 multiroom hangrendszer MkII kiadása

2022. április 29., 09:40

Audio Pro C5 MkII multiroom hangszóróApple AirPlay 2, Google Cast és az Audio Pro saját multiroom kliense által is vezérelhető lesz a C5 MkII. A skandináv gyártó egyik legnépszerűbb modelljének második kiadása hamarosan Magyarországon is kapható lesz.

Bose SoundLink Flex Bluetooth hangszóró teszt

2022. április 28., 17:55

Bose SoundLink Flex Bluetooth hangszóróKevés cég tud kis méretből olyan nagy hangot kihozni, mint a Bose. A SoundLink Flex a cég szinte bárhol elférő vezeték nélküli hangszóróinak táborát erősíti. Erős középkategóriás árcédula, diszkrét kivitel és instant buli hangulat.

LG TONE Free FP8 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2022. április 18., 18:45

LG TONE Free FP8 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgatóA lényeggel kezdjük: az LG TONE Free FP8 egy jó TWS fülhallgató. Rengeteg szituációban könnyen használható és hamar megszerethető kiegészítő, cikkünkben kifejtjük, hogy miért!

JBL PartyBox 710 party hangszóró teszt

2022. április 13., 23:25

JBL PartyBox 710 party hangszóróEgy újabb JBL hangszóró érkezése furcsa módon mindig az átlagosnál nagyobb izgalommal tölt el minket, főleg akkor, ha az átlagosnál többet tud, nagyobb, vagy éppen mindkettő egyszerre. Lassan 3 éve tarolta le a bulidobozok piacát a PartyBox sorozat, és úgy fest, a lendület nem hagyott alább. Tátongó űrként jellemeztük korábban a PartyBox 300 és a PartyBox 1000 közti szakadékot, de a JBL ezt most orvosolta az új PartyBox 710-zel. Lássuk mit alkottak az okosok!

We. by Loewe HEAR 1 Bluetooth hangszóró teszt

2022. április 11., 19:10

We by Loewe HEAR 1 Bluetooth hangszóróA Loewe termékei kifejezetten prémium minőséget képviselnek, de ahogy azt a We. nevű ágazatuk mutatja, mióta a német cég új erőre kapott, olcsóbb termékeket is gyárt, hogy szélesebb közönséget vehessen célba. A HEAR 1 Bluetooth hangszóró erős középkategóriába férkőzik, miközben hangja erős brummogás helyett inkább a finom részletekre fókuszál.

Technics EAH-A800 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

2022. március 24., 10:05

Technics EAH-A800 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóHosszú útra el lehet indulni ANC fejhallgató nélkül, de nem érdemes. Nemcsak a zene, hanem a zajcsillapítás miatt is. A gépjárművek zaja, a tömeg zsibongása mentálisan fárasztó hosszútávon, talán felesleges részleteznünk azoknak, akik rendszeresen utaznak belvárosban, vonaton vagy repülőn. E probléma két módon orvosolható: lakatlan szigetre meneküléssel, vagy egy jó fülessel. Ha utóbbi véletlenül a Technics EAH-A800 lenne, akkor kellemes meglepetések sorára lehet számítani. Nem tökéletes, de aktuális konkurensei közül bármelyikkel felveszi a versenyt.

KEF LS50 Wireless II aktív hangfal teszt

2022. március 12., 21:10

KEF LS50 Wireless II aktív hangfalA KEF LS50 Wireless első verziója már több mint 4 éve járt nálunk, így érthető a kíváncsiságunk az új generáció iránt. Sajnos az emlékeink már haloványak, főleg ami a hangot illeti, de az kristálytisztán megmaradt, hogy nem váltunk el csalódottan azoktól a szépségektől, sőt!

Soundcore Liberty 2 Pro TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2022. március 10., 21:20

Soundcore Liberty 2 Pro TWS Bluetooth fülhallgatóA teljesen vezeték nélküli fülhallgatók középkategóriája fokozatosan erősödik kivitel, hang és szolgáltatások terén is. Mi sem igazolhatná ezt jobban, mint a Soundcore Liberty 2 Pro, mely sok szituációban rugalmas partnernek ígérkezik.

DALI KATCH G2 Bluetooth hangszóró teszt

2022. március 4., 16:20

DALI KATCH G2 Bluetooth hangszóróA DALI KATCH G2 rendkívül elegánsan kivitelezett darab, Bluetooth hangszóróhoz képest szinte túlságosan szép. Használata egyszerű és kényelmes, bármikor, bárhol erőlködés nélkül hallgathatunk vele zenét. De vajon kinek ér meg mindez 149 990 forintot? Cikkünkből kiderül!

JBL TUNE 230NC TWS aktív zajzáras Bluetooth fülhallgató teszt

2022. február 20., 20:50

JBL TUNE 230NC TWS Bluetooth fülhallgatóAz 50 000 forint alatt kapható, teljesen vezeték nélküli fülhallgatókat általában szkeptikusan közelítjük meg. Ez a tábor sokszor kompromisszumokat rejt hangminőség és a beépített mikrofon hatékonysága tekintetében is. De úgy tűnik, hogy a megfizethetőbb TWS füleseket korai lenne még temetni, fejlődés figyelhető meg, amelyet remekül példáz a JBL újonca, a TUNE 230NC TWS.

LG TONE Free FN7 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2022. február 8., 23:00

LG TONE Free FN7 TWS Bluetooth fülhallgatóAz LG FN7 a dél-koreai cégóriás válasza az Apple hasonlóan árazott slágerfülhallgatójára. Néhány apróságba talán beleköthetnénk, de összességében az LG (ez a Meridian fejlesztők érdeme is) olyan fülest készített, amely komolyan vehető a kb. 70 000 forintos kategóriában.

Bowers & Wilkins Zeppelin vezeték nélküli hangrendszer teszt

2022. január 27., 22:25

Bowers and Wilkins Zeppelin hangrendszerA tavaly ősszel bejelentett Zeppelin már Magyarországon is kapható. Ránézésre nem sokat változott, de nem is baj. Különleges, léghajó alakját lehet szeretni vagy utálni, de attól még tény, hogy az egybeépített hangrendszerek között exkluzív szereplőnek számít. A korábbi Zeppelinek is remek hangminőséget nyújtottak, de a legfrissebb kiadás minden elődjére rálicitál.

Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren TWS Bluetooth sportfülhallgató teszt

2022. január 19., 16:25

Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren TWS Bluetooth sportfülhallgatóA Klipch T5 II True Wireless Sport McLaren  a korábban általunk is tesztelt T5 II sportolókra szabott változata. Hozzáadott exkluzivitása, hogy a Klipsch és McLaren közötti együttműködés gyümölcseként az F1-es versenyautókkal harmonizáló színekben pompázik!

Sennheiser CX Plus True Wireless aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2022. január 5., 22:15

Sennheiser CX Plus True Wireless TWS Bluetooth fülhallgatóA Sennheiser állig felfegyverzett TWS fülhallgatója nem tartozik a legmegfizethetőbbek közé, de hangminőség, komfort és szolgáltatások tekintetében kifejezetten kellemes középútnak, felhasználóbarát mindenesnek számít. Még azok is könnyen megkedvelhetik, akik korábban szkeptikusak voltak a vezeték nélküli szabadságérzetet illetően.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.