Ilyen a Tivoli mobil fény és hangágyúja

2016. augusztus 30., kedd, 10:25

Tivoli audio hifi hangrendszer hangszóró hangfal Bluetooth mobil hangrendszer mobil hangfal Bluetooth hangszóró Bluetooth hangrendszer Bluetooth hangfal világító hangszóró világító hangfal Tivoli Audio

Nem csak muzsikál, hanem világít is a limitált kiadású Tivoli Audio PAL BT GLO. A parányi, ugyanakkor meglepően nagyot szóló rádiós hangrendszer már itthon is megvásárolható.

Tivoli Audio PAL BT GLO hangrendszerTivoli Audio PAL BT GLO hangrendszerTivoli Audio PAL BT GLO hangrendszerTivoli Audio PAL BT GLO hangrendszerTivoli Audio PAL BT GLO hangrendszerTivoli Audio PAL BT GLO hangrendszerTivoli Audio PAL BT GLO hangrendszerTivoli Audio PAL BT GLO hangrendszer

A kompakt, ám sok tekintetben remek minőségű asztali rádióiról ismert Tivoli Audio sem figyeli tétlenül a hordozható hangrendszerek töretlen sikerét. A közelmúltban ők is bemutattak több, saját akkumulátorról használható, ergo mobil megoldást, azonban érezték, hogy a hordozhatóság ma már önmagában nem elég, valami pluszt is fel kellett hát mutatniuk.

Tivoli Audio PAL BT GLO hangrendszer

Nos, talán nem mindenki szívébe lopja be magát a részben retrós, részben futurisztikus külsejű PAL BT GLO, de kétségkívül ez az első általunk látott olyan ultrakompakt hangrendszer, amely nem csak zenél, hanem világít is. Utóbbit a masszív polikarbonát készülékház alá rejtett, hideg fehér LED fényforrásokkal oldották meg. Nem csak a hang jelszintjét, hanem a fényerőt is szabályozhatjuk tetszés szerint, így az éjszakai kempingtől kezdve az otthoni hangulatvilágításig, több területen is bevethető a BT GLO. Egyébként a készülék beépített NiMH akkumulátorról működik, a gyártó közleménye alapján egy feltöltéssel, visszafogott hangerővel akár 16 órányi üzemidőt is elérhetünk.

Tivoli Audio PAL BT GLO hangrendszer

A Tivoli védjegyének számító rádióantenna és méretes csatornakereső potméter természetesen a GLO esetében sem maradt ki, így a Bluetooth vevő opció mellett továbbra is böngészhetünk a jó öreg AM vagy FM csatornák között, továbbá egy 3,5 mm-es analóg sztereó Jack bemenet is rendelkezésre áll. Teljesítményadatok tekintetében nem sokat árult el a cég, egyelőre annyit tudunk, hogy a PAL BT GLO az időjárási viszontagságoknak ellenálló külsőt kapott, össztömege pedig 870 gramm.

Tivoli Audio PAL BT GLO hangrendszer

A mókás kis rádió meglehetősen borsos, 79 000 Ft árcéduláját látva valószínűleg sokan dobnak egy hátast, ám nem szabad elfelejteni, hogy a Tivoli Audio különösen odafigyel a részletekre, tehát az árért cserébe valóban komoly megépítettséget, és a méretet meghazudtoló hangot kapunk. Aki szeretné megtapasztalni saját fülével a kis hangrendszer teljesítményét, az kipróbálhatja az itthoni forgalmazó bemutatótermében.

www.audiocentrum.hu

www.tivoliaudio.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.