Ilyen a Tivoli mobil fény és hangágyúja

2016. augusztus 30., kedd, 10:25

Tivoli audio hifi hangrendszer hangszóró hangfal Bluetooth mobil hangrendszer mobil hangfal Bluetooth hangszóró Bluetooth hangrendszer Bluetooth hangfal világító hangszóró világító hangfal Tivoli Audio

Nem csak muzsikál, hanem világít is a limitált kiadású Tivoli Audio PAL BT GLO. A parányi, ugyanakkor meglepően nagyot szóló rádiós hangrendszer már itthon is megvásárolható.

A kompakt, ám sok tekintetben remek minőségű asztali rádióiról ismert Tivoli Audio sem figyeli tétlenül a hordozható hangrendszerek töretlen sikerét. A közelmúltban ők is bemutattak több, saját akkumulátorról használható, ergo mobil megoldást, azonban érezték, hogy a hordozhatóság ma már önmagában nem elég, valami pluszt is fel kellett hát mutatniuk.

Tivoli Audio PAL BT GLO hangrendszer

Nos, talán nem mindenki szívébe lopja be magát a részben retrós, részben futurisztikus külsejű PAL BT GLO, de kétségkívül ez az első általunk látott olyan ultrakompakt hangrendszer, amely nem csak zenél, hanem világít is. Utóbbit a masszív polikarbonát készülékház alá rejtett, hideg fehér LED fényforrásokkal oldották meg. Nem csak a hang jelszintjét, hanem a fényerőt is szabályozhatjuk tetszés szerint, így az éjszakai kempingtől kezdve az otthoni hangulatvilágításig, több területen is bevethető a BT GLO. Egyébként a készülék beépített NiMH akkumulátorról működik, a gyártó közleménye alapján egy feltöltéssel, visszafogott hangerővel akár 16 órányi üzemidőt is elérhetünk.

Tivoli Audio PAL BT GLO hangrendszer

A Tivoli védjegyének számító rádióantenna és méretes csatornakereső potméter természetesen a GLO esetében sem maradt ki, így a Bluetooth vevő opció mellett továbbra is böngészhetünk a jó öreg AM vagy FM csatornák között, továbbá egy 3,5 mm-es analóg sztereó Jack bemenet is rendelkezésre áll. Teljesítményadatok tekintetében nem sokat árult el a cég, egyelőre annyit tudunk, hogy a PAL BT GLO az időjárási viszontagságoknak ellenálló külsőt kapott, össztömege pedig 870 gramm.

Tivoli Audio PAL BT GLO hangrendszer

A mókás kis rádió meglehetősen borsos, 79 000 Ft árcéduláját látva valószínűleg sokan dobnak egy hátast, ám nem szabad elfelejteni, hogy a Tivoli Audio különösen odafigyel a részletekre, tehát az árért cserébe valóban komoly megépítettséget, és a méretet meghazudtoló hangot kapunk. Aki szeretné megtapasztalni saját fülével a kis hangrendszer teljesítményét, az kipróbálhatja az itthoni forgalmazó bemutatótermében.

www.audiocentrum.hu

www.tivoliaudio.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.