Újabb márka az Extreme Audio kínálatában

2015. december 19., szombat, 21:40

Jamo audio házimozi hifi hangfal mélyláda Jamo hangfal hifi hangfal házimozi hangfal házimozi hangfalszett

Immár az idehaza régóta népszerű Jamo hangfalak is megvásárolhatóak az Extreme Audio-nál. A kedvező ár/érték arányú termékeiről ismert cég legtöbb hangsugárzója már most is kipróbálható, megtekinthető a forgalmazó bemutatótermében és webshopjában.

Jamo C95 hifi hangfalJamo C93 hifi hangfalJamo C93 hifi hangfalJamo C9CEN centersugárzóJamo C9CEN centersugárzóJamo J10SUB háziomzi mélyládaJamo J110SUB háziomzi mélyládaJamo J110SUB háziomzi mélyládaJamo S 626 HCS házimozi hangfalszettJamo S 626 HCS házimozi hangfalszett

Akik régóta hifiznek, azoknak valószínűleg nem kell külön bemutatni a Jamo nevet. Az eredetileg dán gyökerekkel startoló gyártó jelenleg a (többek közt) Klipsch hangfalakat birtokló anyavállalathoz tartozik. A rendszerváltás után egyike volt az első külföldi hifi márkáknak, amik megjelentek Magyarországon, így meglehetősen széles korosztály otthonában muzsikálnak mai napig a Jamo (ejtsd: jámo) dobozai.

Jamo C93 hifi hangfal

Az Extreme Audio bemutatótermében már jelenleg is meghallgathatóak és persze megvásárolhatóak a gyártó legnépszerűbb Studio illetve Concert szériás hangfalai. Természetesen a legújabb aktív mélysugárzókból sincsen hiány.

Jamo J110SUB háziomzi mélyláda

További hab a tortán, hogy pl. az általunk Ajánlott Vétel serleggel díjazott, S 606 típust leváltó S 626 álló hangfalat, sztereó és házimozi szettben is kedvezményes, bevezető akciós áron kínálják. További adatok és termékleírások találhatóak a forgalmazó weboldalán.

www.extremeaudio.hu

www.jamo.com

Jamo S 626 HCS házimozi hangfalszett

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.