Új végerősítővel bővül a Mark Levinson kínálata

2015. május 22., péntek, 12:20

Mark Levinson audio hifi erősítő végerősítő high end hifi erősítő high end erősítő Mark Levinson hifi Mark Levinson erősítő

A vadonatúj No. 536 monaurális végerősítő 400 W teljesítményt produkál 8 ohmon, ennek kétszeresét, 800 wattot 4 ohmon. Kívül és belül is az amerikai cég legfrissebb fejlesztéseit, mesterfogásait tartalmazza. Az AB osztályú készülékszörnyet első ízben a HIGH END 2015 kiállításon tekinthették meg az érdeklődők.

Mark Levinson No 536 high end monaurális végerősítőMark Levinson No 536 high end monaurális végerősítő hátlapMark Levinson No 536 high end monaurális végerősítő hátlapMark Levinson No 536 high end monaurális végerősítő a HIGH END 2015 kiállításonMark Levinson No 536 high end monaurális végerősítőMark Levinson No 536 high end monaurális végerősítőMark Levinson No 536 high end monaurális végerősítőMark Levinson No 536 high end monaurális végerősítő

A Harman International cégcsoporthoz tartozó Mark Levinson új, Connecticutban lévő gyárában nem lustálkodnak a fejlesztők. A nemrég bejelentett No. 585 integrált sztereó erősítő után visszatértek a gyökerekhez, hogy abban a termékkategóriában újítsanak, amellyel már jó ideje megalapozták a cég hírnevét. Így aztán egy újabb bivalyerős, ugyanakkor letisztult high end ?kettős monó? végerősítő látott napvilágot.

Mark Levinson No 536 high end monaurális végerősítő

Az egyedi tervezésű, ultra-alacsony zajú, 1800 VA-es toroid transzformátorral üzemelő elektronika, diszkrét AB osztályú topológiára épül. Az integrált áramköröket és kondenzátorokat mellőző, a be és kimeneti részeket teljesen elkülönítő jelútnak köszönhetően, a gyártó közleménye alapján, kivételesen tiszta és magas felbontású, a legfinomabb részleteket elénk táró zenei élményben lehet részünk. Emellett a készülék, szélsőséges felhasználási viszonyok között is bírja a gyűrődést, megőrzi minden kiváló tulajdonságát.

Mark Levinson No 536 high end monaurális végerősítő hátlap

A No. 536 XLR és RCA bemenetekkel egyaránt rendelkezik, ezáltal a ma elérhető csúcskategóriás előerősítők bármelyikéhez csatlakoztatható. Meglepő a két pár hangfalkábel kimenet, ezek a kettős kábelezés céljára szolgálnak. Ethernet, RS-232, USB és 12 V-os trigger aljzatok teszik lehetővé a korszerű vezérlést. A jellegzetes, fekete és ezüst színekre épülő készülékház, a hagyományos Mark Levinson dizájn által, modern és időtálló megjelenést nyújt.

A készülék 2015 őszétől lesz kereskedelmi forgalomban kapható, várhatóan kb. 15000 eurónak megfelelő forint összegért.

www.hazimozistudio.hu

www.marklevinson.com

Mark Levinson No 536 high end monaurális végerősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.