Limitált kiadású hifi rendszer Ken Ishiwata tiszteletére

2018. október 29., hétfő, 11:00

Marantz audio hifi erősítő lejátszó CD-lejátszó SACD-lejátszó Marantz lejátszó sztereó erősítő hifi erősítő Marantz hifi

A Marantz korlátozott mennyiségben, KI-Ruby kiadásban mutatott be egy erősítőt és egy SACD/CD-lejátszót. A különleges verzió a márka nagykövetének, valamint egyik legfontosabb vezető termékfejlesztőjének negyvenedik évfordulója alkalmából született meg.

Az egyedi kialakítású SA-KI Ruby SACD/CD-lejátszóból és PM-KI Ruby integrált sztereó erősítőből egyenként ezer darabot gyárt a Marantz, mindegyiken Ken Ishiwata lézer lenyomatú autogramja és egy rubin motívum található.

Marantz PM KI Ruby sztereó erősítő

Ken Ishiwata 1978-ban lépett be a Marantz kötelékébe és a cég legjelentősebb termékein dolgozó fejlesztőcsapatot vezényelte. Emellett a világ számos pontján, különböző neves kiállításokon is megfordult, hogy népszerűsítse a Marantz márkát. Az ő nevéhez köthető az ún. Special Edition koncepció is, melynek keretein belül már kész modelleket vettek újra elő, hogy az eredetiekhez képest még jobb alkatrészekkel érjenek el tisztább, jobb minőségű hangot.

Marantz SA KI Ruby CD-lejátszó hátlap digitális bemenetek és kimenetek

Az SA-10 és PM-10 alapjaira épülő párosból a lejátszó fel van készítve számítógépes csatlakozásra (több, egymástól elszigetelt digitális bemenettel is rendelkezik), az erősítő pedig többek közt új fejlesztésű Marantz Musical Premium Phono EQ modullal érkezik.

Marantz PM KI Ruby sztereó erősítő Pre and Phono Board

Az SA-KI Ruby új transzportot és analóg kimeneti modult is tartalmaz. A PM-KI Ruby két tápegységgel készül, szétválasztva az elő- és végerősítő fokozatokat. Teljesítménye 100/200 W csatornánként 8/4 Ohm mellett.

Marantz PM KI Ruby sztereó erősítő Power Supply for Pre Amp

A készülékeket külön lehet rendelni 1 249 990 Ft-os darabáron, majd termék regisztrációt követően 5 év garanciát biztosít hozzájuk a Marantz.

hu.horn.eu

www.marantz.hu

Marantz PM KI Ruby és SA KI Ruby

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.