Új kezekben a NAIM

2017. szeptember 5., kedd, 16:35

Naim audio hifi lejátszó erősítő Naim hifi NAIM audio hálózati lejátszó high end

A high end világban jó hírnévnek örvendő NAIM termékek magyarországi forgalmazója mostantól a Horn Distribution.

A Horn Distribution (kiknek kínálatában többek közt a Focal, DALI, Denon, Marantz és Quad nevek is megtalálhatóak, csak hogy néhányat említsünk az audiofil szegmensből) immár a NAIM készülékek magyarországi forgalmazásáért is felel. A főleg erősítőkre és intelligens egydobozos hangrendszerekre specializálódott gyártót főleg a Focal testvérmárkájaként azonosítják, legnagyobb (Statement NAC S1 és NAP S1), trezor nagyságú végerősítőit gyakran láthatjuk álomrendszerbe fűzve, a legendás Utopia hangfalak között munkálkodni.

NAIM Statement

A NAIM alapítása Julian Vereker nevéhez fűződik, akit az autóversenyzésen kívül a koncertfelvételek érdekeltek leginkább. Igen ám, de utóbbiak megszólaltatásával, ahogy az akkor kapható eszközök lehetővé tették, nem volt elégedett, ezért úgy döntött, saját kezébe veszi a koncertélmény újrateremtésére képes készülékek megalkotását. Elégedetlen, maximalista és életteliségre törekvő igénye vezetett a NAIM létrejöttéhez és sikeréhez.

A NAIM termékek zömét (eltekintve a Mu-So szériától) székhelyükön, Salisbury (Anglia déli része) városában gyártják. Kínálatuk gyökerét, ahogy fentebb is említettük, erősítők valamint CD-játszók és hálózati forráseszközök képezik, de a kiegészítő tápegységek és kábelek gyártása sem idegen tőlük.

NAIM 555 PS

A NAIM termékkínálatával, leírásokkal és árakkal kapcsolatban a Horn Distribution honlapján lehet informálódni, a termékek személyes kipróbálásával kapcsolatban a Denon márkabolt (és a jövőben egyes szelektív szerződésű viszonteladók) munkatársai nyújtanak segítséget.

hu.horn.eu

www.naimaudio.com

NAIM Uniti Nova

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.