Új szakkereskedés Budán

Extremeaudio

2012. július 4., szerda, 06:15

Extreme Audio hifi bolt hifibolt hifi bolt budapest autóhifi bolt Harman Kardon JBL AKG Sennheiser Beyerdynamic Samsung Epson Pioneer webshop

Új szaküzlet nyílt Budán a XI kerület szívében a Sopron út északi végén. Bár ottjártunkkor néhány apróság még hiányzott a falakról, a Harman Kardon, JBL és AKG bemutatóterem már így is csinosan berendezett volt.

ExtremeAudioExtremeAudioExtremeAudioExtremeAudioExtremeAudioExtremeAudioExtremeAudioExtremeAudioExtremeAudioExtremeAudioExtremeAudio

Az új szakkereskedés kínálatában megtaláljuk a Harman csoport termékeit, így a Harman Kardon, a JBL, AKG is széles választékkal van jelen, de itt van a Pioneer, a Samsung, az Epson, a Beyerdinamic és a Sennheiser is. Válogathatunk sztereó és házimozi rendszerek között, számos Soundbar és iPod dokkoló is akad és még az olyan bohóságokból sincs hiány mint az Angry Birds fülhallgatók. Ráadásul ezek többsége korrekt körülmények között meg is hallgatható. Nagy előny ez, hiszen a 170 nm-es üzlet akusztikája sokkal inkább hasonlít az otthoni viszonyokra mint egy bevásárlóközpont gigantikus csarnokában, vagyis a hallottak sokkal jobban tükrözik azt amit majd otthon is élvezhetünk. Végül pedig az is sokat jelenthet, hogy a boltban nem pusztán eladók, hanem szakértők, jó értelemben vett szakkereskedők várnak.

ExtremeAudio

A kiszolgálás magas színvonalát a webshop is igyekszik erősíteni, olyan apróságokkal mint az előzetes tájékoztatás nem csak a szállítási díjról, de a beüzemelés költségéről is. Ezeknek díja amúgy 0 Ft-ról indul, vagyis vannak termékek, amikhez ingyenes a telepítés vagy éppen a házhoz szállítás. Ha pedig már telepítésről szólunk, az Extremeaudio csapata tudja mit csinál. Ennek ékes bizonyítéka a 170 nm-es üzlet is, aminek az átépítését és berendezését is maguk végezték, beleértve az akusztikai tulajdonságok javítását!

Az üzlet könnyen megközelíthető autóval is, hiszen a bolt előtt vevőparkoló vár, de a környéken is ingyenes a parkolás. A nyitva tartás klasszikus szakkereskedői, vagyis hétfőtől péntekig, 10-18 óra közötti. Az Extreme Audio címe Budapest 1117 Sopron út 22.

www.extremeaudio.hu

ExtremeAudio

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.