Megújul a JBL csiptetős Bluetooth hangszórója

2016. április 12., kedd, 06:10

JBL audio hifi hangfal hangszóró hangrendszer JBL hangszóró JBL hangfal JBL hangrendszer Bluetooth hangszóró vízálló hangszóró vízálló hangfal JBL vízálló hangszóró JBL vízálló hangfal

Clip 2 néven kerül gyártásba a hangfal specialista JBL egyik legapróbb és legsokoldalúbb vezeték nélküli hangrendszere.

JBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóróJBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóróJBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóróJBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóróJBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóró hátlapJBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóróJBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóróJBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóróJBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóróJBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóróJBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóróJBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóróJBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóró

A JBL ékes példája annak, hogy a felhasználók és szakértők visszajelzésére alapozva még jobbá, fejlettebbé lehet tenni egy terméket. A Clip 2 több szempontból is megújult első generációs elődjéhez képest. A frissítések közül talán legfontosabb, hogy az eszköz hivatalosan is megfelel az IPX7 sztenderdnek, ennél fogva vízálló. Nem csak lepergeti magáról a vízcseppeket, hanem rövid ideig tartó víz alá merítés után is tökéletesen üzemképes marad.

JBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóró

A névadó csipesz is kulturáltabb, illetve ha úgy tetszik, univerzálisabb lett az elődhöz képest, mivel ezúttal már nem egy műanyag borítású kapocs, hanem alumínium karabiner segít, ha valahova felakasztanánk a kis hangszórót.

JBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóró

Az ötféle színben érkező JBL Clip 2 belsejében 1 db 3 W teljesítményű erősítőről hajtott, 40 mm átmérőjű hangszóró felel a hangkeltésért. Az eszköz egy feltöltéssel kb. 8 órányi zenehallgatást ígér, ami a 184 grammos tömeget és a 20 000 Ft alatti árcédulát figyelembe véve messze több, mint elfogadható.

JBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóró

A JBL Clip 2 első Magyarországra érkező példányát a napokban sikerült megkaparintanunk, úgyhogy tessék figyelni friss tesztjeinket, hamarosan kimerítő cikk és videó keretein belül mutatjuk be az outdoor kalandorok, turisták igényeire optimalizált kis hangrendszert!

www.extremeaudio.hu

JBL Clip 2 vízálló Bluetooth hangszóró

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.