Címke

Pioneer [39 találat]


Pioneer SX-N30AE hálózati sztereó erősítő teszt

2023. július 11., 23:15

Pioneer SX-N30AE hálózati sztereó erősítőJó pár sok mindent tudó készülék került már a kezeink közé és a füleink elé, ahol nem kell a kábelekkel bajlódni, mindent szolgáltatást belezsúfoltak, amit lehetett. Most sikerült egy olyan Pioneer svájcibicskára találnunk, ami még az eddig tesztelteken is túltesz tudásban, és amit SX-N30AE névre kereszteltek el. Felsorolni is nehéz, mi mindent sikerült belepakolni kezdve a phono előerősítőn át a DAB és az FM rádióig, kétsávos WiFi, Bluetooth, Spotify, TIDAL, Deezer és TuneIn streaming szolgáltatások, Chromecast, MQA és egy 2x135 W teljesítményű erősítő koronázza meg a képet.

Pioneer N-30AE hálózati zenelejátszó teszt

2019. október 29., 06:10

Pioneer N-30AE hálózati zenelejátszóA patinás Pioneer céget nem sok hifistának, vagy átlagfelhasználónak kell bemutatni, az audiofília minden területén jelen van az olcsó tömegcikktől a high endig bezárólag. Jelen készülék az egyik belépő modell a hálózati lejátszó kategóriában, amiben nem mellesleg még jól is néz ki.

Pioneer A-40AE integrált sztereó erősítő teszt

2019. szeptember 4., 13:05

Pioneer A-40AE sztereó erősítőFennállásának nyolcvanadik évfordulója alkalmából Pioneer egy meglepetéssel készült, amit az A-40AE integrált sztereó erősítő személyesít meg. Ez a modell lehetett volna valami manapság divatos retro stílusú, esetleg méregdrága elektronika, ám a japánok egyszerűen csak egy mindenki számára megfizethető darabbal álltak elő.

Pioneer UDP-LX500 Blu-ray lejátszó teszt

2019. július 25., 17:55

Pioneer UDP-LX500 Blu-ray lejátszóManapság ilyen vagy olyan Blu-ray lejátszókkal lényegében Dunát lehetne rekeszteni. Pár tízezer forintért cserébe a névtelen kínai hulladékokból a világszerte ismert nagy gyártók termékeiből válogathatunk. De amennyiben a kedves felhasználó mind képben, mind hangban valódi minőségre vágyik, úgy drasztikusan beszűkül a kínálat. Ebben a szegmensben már csak néhány gyártó "nagyvadjai" pofozkodnak egymással, melyek közül talán a Pioneer az egyik legismertebb és legrégebbi név, melynek UDP-LX500 nevű modellje egy erős felső-középkategóriát képviselve száll ringbe.

Pioneer N-70A hálózati médialejátszó teszt

2015. április 27., 12:55

Pioneer N-70A hálózati médialejátszóHárom évvel ezelőtt volt szerencsénk a Pioneer N-50 hálózati médialejátszójához, mely a CD alkonyát nemhogy alátámasztotta, de még ki is hangsúlyozta. Azonban bármennyire is nagyszerű hifi lejátszó, az N-50-nek is voltak bizonyos hiányosságai, melyeket az N-70A-val nem csak egyszerűen bepótoltak, annál több történt. A Pioneer újabb, magasabb szintre emelte audiofil zenelejátszóit. De mennyire stabil ez a szép, új világ?

Pioneer U-05 fejhallgató erősítő és DAC teszt

2015. április 9., 09:15

Pioneer U-05 fejhallgató erősítő és DACA mai cikkben bemutatott készülék elsősorban azért hívta fel magára figyelmünket, mert szinte a leggazdagabb funkcionalitású DAC, amivel eddig találkoztunk. A Pioneer U-05 rengeteg extrát nyújt, de vajon kihasználja ezeket a halandó ember?

Pioneer U-05 fejhallgató erősítő és DAC teszt

2015. április 9., 09:15

Pioneer U-05 fejhallgató erősítő és DACA mai cikkben bemutatott készülék elsősorban azért hívta fel magára figyelmünket, mert szinte a leggazdagabb funkcionalitású DAC, amivel eddig találkoztunk. A Pioneer U-05 rengeteg extrát nyújt, de vajon kihasználja ezeket a halandó ember?

Pioneer SC-LX58 Dolby Atmos házimozi erősítő teszt

2015. március 9., 12:10

Pioneer SC-LX58 Dolby Atmos házimozi erősítőA Pioneer a legrégebbi, legtapasztaltabb házimozis készülékgyártók egyike, már a Dolby Pro Logic megszületése óta meghatározó szereplői a piacnak, ezért mindegyik kategóriában figyelemfelkeltő egy újonnan piacra kerülő erősítőjük vagy akár lejátszójuk. Most az elit osztály, az SC-LX széria legkisebb modelljét, az 58-as típust vesszük górcső alá.

Új Pioneer hálózati audio lejátszók

2015. február 17., 15:40

Pioneer N-70A hálózati audio lejátszóAz általunk is referenciának használt Pioneer N-50 többszörös ráncfelvarráson esett át, és egy nagyobb testvért is tettek mellé, így üdvözölhetjük a még több extrával telezsúfolt Pioneer N-50A és N-70A hálózati lejátszóval egybeépített DAC készülékeit.

Pioneer VSX-S510 házimozi erősítő teszt

2015. február 3., 16:05

Pioneer VSX-S510 házimozi erősítő és BDP-170 Blu-ray lejátszóIgenis létezik karcsú és szép házimozi erősítő, ami nem kerül egy vagyonba. Igaz, nincs túl sok ilyen típus a boltok kínálatában, de tesztalanyunk bizonyítja, hogy a mini kategória még él!

A high end kategóriában is aktív a Pioneer

2015. január 19., 07:05

Pioneer U-05 DSD DAC és fejhallgató erősítőMostanság több ízben is láthattuk a nagy múltú Pioneer újbóli kacsingatását a sztereó világ felé. Ezúttal egy manapság rendkívül népszerű, számukra még kiaknázatlan területet céloztak meg, így létrehozták első DAC-kal egybeépített fejhallgató erősítőjüket.

Pioneer S31 házimozi hangfalszett teszt

2014. december 19., 08:25

Pioneer S-31 házimozi hangfalszettNemrégiben leteszteltük a Pioneer VSX-924-es házimozi erősítőjét, amihez akkor, egyebek között a cég saját, S-31 sorozatú hangdobozait használtuk. Ám a részletes bemutatás és teszt mindenképpen egy külön írást követelt, ezért ezt most pótoljuk.

Pioneer FREEme XW-LF3 és XW-LF1 ultrakompakt mobil hangrendszerek tesztje

2014. december 13., 18:30

Pioneer FREEme XW-LF3 Bluetooth ultrakompakt hangrendszerA saját akkumulátorról üzemelő, vezeték nélküli mobil hangrendszerek kínálata döbbenetes mértékben gyarapszik, immár a ?kicsi, de hangos? tendencia nem okoz meglepetést, sokkal inkább a dizájn, ami többnyire finomításra szorul. A Pioneer FREEme hangfalacska fő előnye, hogy egész jól néz ki. Persze másra is képes, hogy mire, azt kifejtjük mai cikkünkben!

Pioneer VSX-924 házimozi erősítő teszt

2014. december 4., 10:45

Pioneer VSX-924 házimozi erősítőA VSX-924 annak a VSX-922-nek a leszármazottja, ami két éve a kategória talán legjobb hangzású erősítője volt, mind sztereóban, mind házimoziban, ezért és az idén is begyűjtött díjak sorozata miatt, komoly elvárásokkal kezdtünk a Pioneer tesztelésének.

Pioneer BDP-160 3D Blu-ray lejátszó teszt

2014. március 3., 12:55

Pioneer BDP-160 3D Blu-ray lejátszóKülsőségeit tekintve, a Pioneer jelenlegi belépő kategóriás 3D BD lejátszója mit sem változott elődjéhez, a tavalyi év elején általunk is tesztelt BDP-150 modellhez képest. Ám a jól ismert szólást idézve: ?a külső nem minden??, mivel szolgáltatás-szinten a japán gyártónak sikerült egyet s mást belepakolnia az újabb generációs masinába. Ezek révén pedig ? ígéretük szerint ? a BDP-160 még inkább sokoldalú AV forráskészülékké válik, ami egyáltalán nem lebecsülendő tulajdonság manapság.

Pioneer VSX-923 házimozi erősítő teszt

2014. január 20., 07:05

Pioneer VSX-923 házimozi erősítőEgy évvel ezelőtt a VSX-922 tesztje hatalmas meglepetést okozott számunkra. A Pioneer sok vetélytársát felülmúlva, a kategória talán legjobb erősítőjét alkotta meg és ezzel számos elismerést is kiérdemelt. Most az utód, a VSX-923 feladata, hogy bebizonyítsa, nem csupán valami szerencsés véletlen, hogy az előd annyira jól szólt. Ez talán a legnehezebb feladat: ismételten bizonyítani.

Pioneer XW-SMA4 Airplay vezeték nélküli hangrendszer teszt

2013. november 7., 06:05

Pioneer XW-SMA4 Airplay vezeték nélküli hangrendszerMa csak egy kategória van ami fejhallgatókhoz hasonló népszerőségnek örvend, ez pedig a vezeték nélküli hangrendszereké. A hatalmas kínálatban pedig bőven akad egyszerű, drága és néhány nagy tudású és józanul árazott is. Tesztalanyunk az utóbbiak közé tartozik, hiszen szinte minden van benne ami kell!

Pioneer A-70 integrált sztereó erősítő teszt

2013. augusztus 7., 08:15

Pioneer A-70 integrált sztereó erősítőVegyünk alapul egy MOSFET erősítő áramkört, párosítsuk D-osztályú végfokkal és egy ESS SABRE D/A konverterrel, és építsünk külön trafókat az elő-végfokoknak. Mindezt pakoljuk bele egy vaskos alumínium házikóba és csillapítsuk tovább, vastag elválasztófalakkal, a jó árnyékoláshoz. Ez a Pioneer A-70, a márka csúcsmodellje, egy tizenhét kilós energiabomba!

Pioneer XC-HM81 mikro hifi teszt

2013. április 12., 12:55

Pioneer XC-HM81 mikro hifiKell még nekünk hagyományos mikro hifi? Szükségünk van még CD-játszóra és AM/FM rádióra, amikor már vezeték nélküli aktív hangfalak tömege sorakozik a különböző gyártók kínálatában? A Pioneer XC-HM81-es modelljével erre is kerestük a választ.

Pioneer BDP-150 3D Blu-ray lejátszó teszt

2013. január 14., 16:30

Pioneer BDP-150-S 3D Blu-ray és SACD lejátszóPár évvel ezelőtt a teljesen közönséges asztali Blu-ray lejátszók egy vagyonba kerültek, persze ez még a formátum piacra kerülésekor történt. Azóta eltelt hét év, és az induló modellekhez képest lényegesen több szolgáltatást kapunk, tizedannyiért. Így aztán egyáltalán nem jelent komoly beruházást, hogy lecseréljük a jó öreg DVD-lejátszót egy a kék lézeres lemezeket is olvasni tudó készülékre, belekóstolva ezzel a nagyfelbontás világába. A Pioneer BDP-150, pláne most, hogy lefaragtak az árcédulájából, egész jó vételnek számít, ráadásul a Blu-ray 3D olvasás mellett számos médialejátszási funkcióval is büszkélkedhet.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.