Új Sennheiser referencia fejhallgató

2017. november 13., hétfő, 14:10

Sennheiser audio fejhallgató hifi fejhallgató Sennheiser fejhallgató Sennheiser hifi fejhallgató

Új taggal bővül a Sennheiser audiofil fejhallgató családja, üdvözölhetjük a HD 700 és HD 650 közé beékelődő HD 660 S-t.

Sennheiser HD 660 S fejhallgatóSennheiser HD 660 S fejhallgatóSennheiser HD 660 S fejhallgatóSennheiser HD 660 S fejhallgatóSennheiser HD 660 S fejhallgató Pentaconn kábalSennheiser HD 660 S fejhallgató a KlangBilder kiállításonSennheiser HD 660 S fejhallgató a KlangBilder kiállításon

A HD 650 utódjaként is értelmezhető a külsőre nagyon hasonló, ám itt-ott finomított kialakítású HD 660 S. Legfontosabb frissítéseként említhetjük új hangszóróját, amely az alumínium tekerccsel kiegészülve alacsonyabb harmonikus torzítást és könnyebb hajthatóságot nyújt. Impedanciája 150 Ohm, szemben a további referencia modellek 300 ohmos értékével, ennek fő oka, a gyártó közleménye alapján, hogy olyan terméket tudjanak nyújtani, amelyet otthoni zenehallgatásra és mobil felhasználásra szánt hifi eszköz (pl. Sony Walkman sorozat vagy Astell&Kern eszközök) is kiszolgál.

Sennheiser HD 660 S fejhallgató Pentaconn kábal

A HD 660 S további érdekessége, hogy ez az első olyan (általunk ismert) otthoni zenehallgatásra szánt audiofil fejhallgató, amelyhez gyári alaptartozékként mellékelve megkapjuk a még terjedőben lévő, 4,4 mm-es szimmetrikus Pentaconn csatlakozót is. Vezetéke moduláris, így mindenki olyan végződést tehet rá, amilyenre szüksége van. Mindazonáltal a HD 660 S közeli rokonaihoz hasonlóan nyitott rendszerű, ezért utcai használatra alkalmatlan, csendes, nyugodt környezetben tapasztalhatjuk meg tudása legjavát.

Sennheiser HD 660 S fejhallgató

Évek óta referenciaként használunk egy HD 600 fejhallgatót, ezért mi is kíváncsiak vagyunk az újonc által nyújtott teljesítménytöbbletre. Egyébiránt a termék bruttó 500 eurónak megfelelő forintért már itthon is megvásárolható.

hu-hu.sennheiser.com

Sennheiser HD 660 S fejhallgató a KlangBilder kiállításon

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.