MrSpeakers fejhallgatók

2015. február 27., péntek, 07:05

MrSpeakers audio hifi fejhallgató high end hifi fejhallgató MrSpeakers fejhallgató high end fejhallgató

Újabb névvel bővült hazánk fejhallgató kínálata, az Audio Centrum megkezdte a MrSpeakers termékek itthoni forgalmazását.

MrSpeakers Alpha Dog fejhallgató az Audio CentrumbanMrSpeakers Alpha Dog fejhallgatóMrSpeakers Alpha Dog fejhallgatóMrSpeakers Alpha Dog fejhallgatóMrSpeakers Alpha Dog fejhallgatóMrSpeakers Mad Dog fejhallgatóMrSpeakers Mad Dog fejhallgatóMrSpeakers Mad Dog fejhallgatóMrSpeakers Mad Dog fejhallgatóMrSpeakers fejhallgató kábel

A MrSpeakers cég egyszerű céllal jött létre: hogy remek fejhallgatókat kínáljanak, elérhető áron. Ez jelen esetben nem a párezer forintos, nagyáruházak polcaira szánt termékeket jelenti, hanem a 300 és 1000 dollár közti ármezőnyt, ahol sok neves gyártó (pl. AKG, Sennheiser, Beyerdynamic, Audezee) már igazi audiofil teljesítményt kínál. A MrSpeakers állítása szerint, arra törekedtek, hogy mindenféle körítés és matyó hímzés nélkül, egyszerűen tálalva nyújtsanak valódi high end élményt. A céget Dan Clark elektroműszerész alapította, aki közel húsz évig munkálkodott a felsőkategóriás audio termékek világában, több otthoni felhasználásra szánt hangszóró tervezése is az ő nevéhez fűződik, beleértve az 1990-es évek végén ismertté vált Platinum Audio dobozait.

MrSpeakers Alpha Dog fejhallgató

A MrSpeakers kínálata jelenleg két fő termékből (Alpha Dog és Mad Dog) áll, melyeknek különféle módon átalakított változatait is elérhetjük akár újonnan, akár már meglévő fülesünk utólagos frissítésével. A termékek külseje nem sokat árul el kiemelkedő hangzásukról, ettől függetlenül, akik eddig kipróbálták, kifejezetten pozitív gondolatokkal illették a különc cég termékeit. Az Alpha Dog és Mad Dog fejhallgatók a napokban kerülnek az Audio Centrum bemutatóterem polcaira, így bárki kipróbálhatja őket saját fülével. Hamarosan mi is visszatérünk részletes teszt keretein belül a MrSpeakers termékekre itt, az AV-Online hasábjain.

www.audiocentrum.hu

www.mrspeakers.com

MrSpeakers Mad Dog fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.