Új hangfalak a JBL kínálatában

2015. április 16., csütörtök, 09:10

JBL audio hifi házimozi hangfal hangfalszett JBL hangfal akciós hangfal hangfal akció házimozi hangfalszett

Arena néven debütált az amerikai JBL legújabb szériája, mely a gyártó szerint erős szereplő lesz a nagyteljesítményű, ugyanakkor megfizethető, otthoni felhasználásra szánt hangfalak között.

A JBL némileg szakított a tőle megszokott, robusztus dizájnnal és jóval kompaktabb, úgymond Európa-barát köntösbe bújtatta legújabb Arena szériás hangfalait. A friss család 6 tagot számlál, melyek rugalmasan párosíthatóak egymással, amennyiben többcsatornás házimozi hangrendszert építenénk. A termékek speciális hullámvezető tölcsérbe ágyazott magassugárzót és rost-alapú, kompozit mély/középsugárzókat tartalmaznak. A hangfalak dobozát számítógépes technológiával finomhangolták, emellett az oldallemezek éleit kissé lekerekítették, hogy csökkentsék a vizuális egyhangúságot.

JBL Arena 180 hangfal

A fekete és fehér színekben készülő JBL Arena hangfalcsalád két álló és két állványos modellt foglal magába, kiegészítve egy házimozi centersugárzóval és egy aktív mélyládával. A kétutas, állványra helyezhető típusok közül az Arena 120 egészen csekély mélységű dobozzal rendelkezik, így falra akasztva könnyebben beolvad a szobánk környezetébe.

JBL Arena 120 háttérsugárzó

A 178 mm-es mélyközép hangszóróval és hullámvezetőbe ágyazott magassugárzóval felvértezett, állódobozok közül az egyik két és fél-, a másik pedig kétutas rendszerű. Utóbbi (Arena 170) jelenleg különleges szett bevezető kedvezménnyel kapható az itthoni forgalmazónál. Az Arena 125C centersugárzóval és 120-as háttérsugárzóval kiegészített frontok 199 999 Ft helyett 149 999 Ft-os csomagáron vásárolhatóak meg, az ajánlat limitált mennyiségre vonatkozik.

JBL Arena 125 centersugárzó

A JBL Arena szériás hangfalai kipróbálhatóak és megvásárolhatóak az Extreme Audio hifi és házimozi bemutatótermében.

www.extremeaudio.hu

eu.jbl.com

JBL Arena 100 aktív mélyláda

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.