Új Denon házimozi erősítő

2017. július 20., csütörtök, 21:55

Denon audio házimozi erősítő Dolby Atmos házimozi erősítő Denon házimozi Denon erősítő Denon 2017 Atmos házimozi Atmos erősítő Denon házimozi erősítő Dolby Atmos házimozi Dolby Atmos házimozi erősítő

Nyár végére várható a legújabb középkategóriás Denon házimozi erősítő érkezése, mely AVR-X3400H néven kerül a boltokba.

Denon AVR-X3400H házimozi erősítőDenon AVR-X3400H házimozi erősítőDenon AVR-X3400H házimozi erősítőDenon AVR-X3400H házimozi erősítő hátlapDenon AVR-X3400H házimozi erősítő belsőDenon AVR-X3400H házimozi erősítő

Fejlett formátumtámogatása mellett említendő, hogy a japán gyártó középkategóriájának 5. generációjaként debütáló Denon AVR-X3400H HEOS multiroom rendszer kompatibilitást is kínál. Így integrálhatják otthoni többszobás hangrendszerükbe, zónajátszóként is használhatják azok, akik a Denon platformja mellett kötelezték el magukat.

Denon AVR-X3400H házimozi erősítő hátlap

A hét db, egyenként 180 W maximális teljesítményű végfok csatasorából 2 csatornát bevethetünk, amennyiben Dolby Atmos/DTS:X képes házimozi rendszert szeretnénk építeni. Természetesen a legkorszerűbb HDMI lapka is része az extráknak, melynek köszönhetően a 4K (Ultra HD) tartalmak kezelése és átengedése sem okoz gondot, valamint felkészítették a megnövelt dinamika tartományú (HDR) műsorok támogatására is. Nem kell tartani attól, hogy kevés lesz a forráseszközök számára fenntartott hely, tekintettel összesen 8 db HDMI bemenetére (ezekből 1 db az előlapon található).

Denon AVR-X3400H házimozi erősítő

Audyssey szobaakusztikai kompenzáló rendszert is tartalmaz az erősítő, mely automata kalibráción kívül finomítható is, amennyiben a 20 euróért megvásárolható Audyssey MultEQ Editor alkalmazás rendelkezésre áll. A digitális-analóg jelátalakítást AKM AK4458 VN 32 bites konverter chip végzi, a mai sztereós igényeknek megfelelően pedig nem csak FLAC, ALAC és WAV hanem DSD fájlok hálózaton keresztül történő lejátszása is megvalósítható.

Denon AVR-X3400H házimozi erősítő belső

Az új Denon házimozi erősítő várható fogyasztói áráról még nincsen pontos adatunk, a tavalyi generációra (AVR-X3300) alapozva feltételezhető, hogy 350 ezer Ft körüli összegbe kerül majd. A termékről további részletes információ található a Denon és a hivatalos forgalmazók honlapján.

hu.horn.eu

www.denon.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.