Új megfizethető Denon AVR debütál

2017. május 9., kedd, 06:10

Denon audio házimozi erősítő Bluetooth Denon erősítő Denon házimozi házimozi erősítő Denon házimozi erősítő

AVR-X540BT néven kerül forgalomba a Denon pénztárca kímélő házimozi erősítője, mely kedvező ára ellenére vonzó extrákat nyújt.

A közeljövőben boltokba kerülő AVR-X540BT a cég aktuális belépő kategóriás házimozi erősítője, melynek elődjét korábban mi is teszteltük. A készülék fő előnyei közé tartozik, hogy a multimédiás igényeknek megfelelően összesen 5 db, HDCP 2.2 és 4K/60 Hz kompatibilis, természetesen 3D-s filmek átengedésére is képes HDMI bemenetet kínál. A készülék csatornánként maximum 130 W kimenő teljesítményt nyújt, ami valós, ötcsatornás használat esetén természetesen jóval kevesebb, de a legtöbb átlag otthonban bőven elegendő lehet, emellett automata szobamérő rendszer is része extráinak.

Denon AVR-X540BT házimozi erősítő hátlap

Az AVR-X540BT, ahogy nevéből is sejthető, beépített Bluetooth vevővel is rendelkezik, ha telefonunkról szeretnénk rá vezeték nélkül továbbítani az éppen lejátszott műsorok hangját. Hálózati klienseket nem tartalmaz, de az előbb említett szolgáltatásnak köszönhetően könnyedén áthidalható a netes funkciók hiánya.

Denon 500 Series App

Ráadásként, még ha csak Bluetooth alapokon is, de irányítható az infravörös távvezérlő nélkül, amennyiben letöltjük hozzá az Android/iOS operációs rendszerekkel kompatibilis, alapvető funkciók elérésére szolgáló Denon 500 Series alkalmazást. Előlapi USB csatlakozóján keresztül MP3, WMA, FLAC és AAC formátumú fájlokat képes lejátszani, és csak hogy megemlítsük, a klasszikus AM/FM rádió tuner sem maradt ki eszköztárából.

Denon 500 Series App

A Denon AVR-X540BT várhatóan május második felétől kerül forgalomba, pontos fogyasztói árával és egyéb specifikációval kapcsolatban a forgalmazó és a viszonteladók honlapjain lehet érdeklődni.

hu.horn.eu

www.denon.hu

Denon AVR-X540BT házimozi erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.