Mindentudó Marantz erőgép érkezett

2016. július 6., szerda, 12:25

Marantz audio házimozi erősítő Atmos házimozi erősítő Dolby Atmos Marantz házimozi Dolby Atmos házimozi Marantz házimozi erősítő Dolby Atmos házimozi erősítő

A Marantz SR5011 házimozi erősítő a japán gyártó középkategóriás AVR kínálatának legfrissebb, 2016-os modellje.

A Marantz nemrégiben kezdte csepegtetni újdonságait, kezdve a "karcsú de okos" AVR készülékével (NR1607), majd a sztereó újoncokkal (PM6006 és CD6006) most pedig a keményebb dióra éhes házimozi rajongók is fellégezhetnek, az SR5011 klasszikusan masszív készülékháza láttán.

Marantz SR5011 házimozi erősítő belső

A szóban forgó fenevad a gyártó saját fejlesztésű HDAM áramköreire épülve, csatornánként 180 W maximális teljesítmény leadására képes végfok készletet tartalmaz. Emellett Audyssey MultEQ XT rendszert is magába foglal, hogy hangfalaink tulajdonságait némileg a szobaakusztika kártékony mellékhatásai nélkül élvezzük.

Marantz SR5011 házimozi erősítő hátlap

A Marantz SR5011 a jelenlegi legfrissebb HDMI 2.0a lapkakészlettel rendelkezik, ami magával vonja a HDCP 2.2 másolásvédelem és a 4K UHD 60 Hz képjel támogatását is. A 4:4:4 színkódolást kezelni képes és High Dynamic Range (HDR) szabványra felkészített video processzor két kimeneten küldi ki az információt, így a mozi fanatikusok a projektor mellé egy tévét is ráköthetnek párhuzamosan a házimozi erősítőre.

Természetesen a kisebb testvéreknél látott hálózati és internetes szolgáltatások (AirPlay, internet rádió, Spotify Connect, Bluetooth, WiFi) ezúttal sem maradnak el, valamint a mostanság szárnyukat bontogató, legfrissebb térhatású hangformátumokat (Dolby Atmos, DTS:X - utóbbi majd firmware frissítést követően lesz elérhető) is képes megszólaltatni. A hétcsatornás végfokból két hangfal kimenetet kell feláldoznunk, amennyiben 5.1.2 konfigurációt szeretnénk építeni. További hab a tortán a nagyfelbontású hangformátumok (DSD, FLAC, AIFF és WAV) helyi hálózatról vagy USB-ről történő lejátszása, emellett mobileszközre letölthető segédalkalmazással, vagy intelligens otthonokban, IP-alapokon is vezérelhető az SR5011.

Marantz SR5011 házimozi erősítő

A júliusban érkező Marantz SR5011 fekete, illetve a gyártótól megszokott, jellegzetes pezsgő-arany színben lesz megvásárolható, várható áráról a hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

hu.horn.eu

www.marantz.hu

Marantz SR5011 házimozi erősítő távvezérlő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.