STS Digital

2015. július 6., hétfő, 07:40

STS Digital audio hifi lemez CD vinil vinyl bakelit CD lemez vinil lemez vinyl lemez bakelit lemez STS Digital STS Digital lemez

A Stream Audio igazi különlegességgel, csemegével kedveskedik a zenehallgatók népes táborának azon tagjai számára, akik a hangminőséget mindenek elé helyezik és azért hajlandóak áldozni is.

STS Digital Incredible Music and Recordings 4STS Digital Groove Into Bits 1STS Digital Siltech Test Demo CD

Néhány napja, az európaiaknál jóval kedvezőbb, bevezető áron kaphatóak a holland STS Digital CD-k és LP-k, utóbbiak 180 grammos változatban. Nem filléres termékekről van szó, a CD-k 5990 forintért, a köznyelvben bakelitként emlegetett lemezek 11990 Ft-ért vásárolhatóak meg.

Jelentős részük válogatás, az utóbbi évtizedek legnagyobb érdeklődésre számot tartó, valóban minőségi terméséből.

Nézegetve az előadókat és a zeneszámokat, egyszerűen nem találtunk köztük olyat, ami kívül esne az érdeklődési körünkön. Tartalmilag és hangminőségileg egyaránt ínycsiklandó csemegének tűnnek, így aztán olthatatlan vágyat érzünk a mielőbbi meghallgatásukra. Műfajilag meglepően széles és vegyes a paletta, ezt a következő nevek felsorolása olyan egyértelműen jelzi, hogy kommentár sem kell hozzá: Sosztakovics, Händel, Mozart, Marcus Miller, Kraftwerk, Supertramp, Joe Satriani, Rammstein, Level 42, Paul Simon, Tom Jones, Nat King Cole és még sokan mások.

Senkit ne tévesszen meg a gyártó nevében szereplő, ?digital? szó, amit felesleges magyarra fordítani, így is mindenki érti. A lényeg: bármennyire előtérbe került a digitális szó, a vinil lemezek még nem estek át metamorfózison, egyelőre, a technika jelenlegi állása szerint, színtisztán analógnak tekinthetők. Talán mondanunk sem kell, hogy az említett hanghordozók audiofil hangminőségének kiaknázásához megfelelő lejátszó, erősítő és hangfalak, valamint, nem mellékesen kábelek is kellenek. Mindezeket hatalmas választékban kínálja a Stream Audio márkaboltja, ahol előzetes bejelentkezés után meghallgathatóak a szóban forgó STS Digital CD-k és hanglemezek.

www.streamaudio.hu

STS Digital Groove Into Bits 1

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.