Magyarországra ért a Hi Fi Racks

2017. november 9., csütörtök, 17:10

audio hifi hangfal állvány hifiállvány hangfalállvány hifi állvány hangfal állvány Hi Fi Racks

Megérkezett az Audio Centrumba az angol Hi Fi Racks állvány manufaktúra első szállítmánya és ezzel kezdetét vette a termékeik hazai forgalmazása.

Hi Fi RacksHi Fi RacksHi Fi Racks hifi állványHi Fi Racks hifi állványHi Fi Racks hifi állványHi Fi Racks hifi állványHi Fi Racks hangfalállvány

Tiszta koncepció, minőségi anyagok

A Hi Fi Racks megjelenése éppen olyan céltudatos, mint a neve. Hifi állványokat gyártanak, amik nem akarnak másnak tűnni. Semmi ezoterikus varázslat, vagy túlzott díszítés. Az angol cég termékei, tömör fából, kézzel gyártott állványok, amik könnyen illeszkednek szinte bármilyen enteriőrbe, és amiken jól mutatnak a hifi és házimozi készülékek. Igen, az a drága és szeretett erősítő, a kedvenc CD-lejátszónk is mutatósabb, ha egy fekete IKEA BESTÅ állvány helyett egy vaskos, fa polcra kerül. Nem véletlen, hogy olyan sokszor bukkannak fel ezek az állványok mások reklámfotóin. Persze az audiofil világban elvárt figyelmesség is ott van a részletekben. A lábak tüskében végződnek, az egymásra helyezhető elemek pedig rendelkeznek a tüskék fogadásához szükséges, apró kis érmékkel.

Hi Fi Racks hifi állvány

Mire elég egy évtized?

Alig tíz éve indult a Hi Fi Racks egy családi műhelyből. A ma divatos megfogalmazás szerint egy garázsból, pontosabban egy fészerből, mert a kis műhely nem autóknak készült. A kicsi manufaktúra már az első évben nagyobb helyre költözött, s alig pár év után pedig továbbléptek a cég mai székhelyét adó, Burrough on the Hill-be, ahol 11 fős csapat készíti a hifi állványokat. Szinte hihetetlen, hogy csak tízéves céggel állunk szemben, hiszen a Hi Fi Racks termékei már évek óta álladó elemei a hifi kiállításoknak. Ott vannak sok-sok szobában, elektronikák és hangfalak alatt is, különösen az olyan demókon, ahol adnak az otthonos megjelenésre.

Hi Fi Racks

Az elmúlt években, túl azon, hogy a szépsége miatt sokan választották a Hi Fi Racks állványokat, sorra gyűlnek a különböző tesztmagazinok és blogok elismerései, díjai is. Tehát nem csak a lakberendezés, de a hang szempontjából is jó választásnak ígérkeznek a vaskos angol állványok.

Hi Fi Racks hangfalállvány

A Hi Fi Racks termékei már megtekinthetőek az Audio Centrum bemutatótermében, és honlapján.

www.audiocentrum.hu

www.hifiracks.co.uk

Hi Fi Racks hifi állvány

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.