Síkmágneses fejhallgató a MrSpeakers kínálatában

2015. március 30., hétfő, 15:20

MrSpeakers ETHER audio hifi fejhallgató high end hifi fejhallgató MrSpeakers fejhallgató síkmágneses fejhallgató high end fejhallgató

Bővítette kínálatát a MrSpeakers. Zárt rendszerű, dinamikus hangszóróval üzemelő fejhallgatói után, első síkmágneses technológiára épülő terméküket üdvözölhetjük, az ETHER-t.

MrSpeakers ETHER síkmágneses fejhallgatóMrSpeakers ETHER síkmágneses fejhallgatóMrSpeakers ETHER síkmágneses fejhallgatóMrSpeakers ETHER síkmágneses fejhallgató

A síkmágneses fejhallgatók manapság egyre népszerűbbek high end berkekben, és a MrSpeakers is bizakodóan nyilatkozott e technológiát illetően: közleményük alapján az ETHER az eddigi legjobb hangminőséget produkáló fejhallgatójuk.

Az ETHER nyitott rendszerű és meglehetősen nagy, ennél fogva utcai viseletre alkalmatlan, ellenben széles fejpántjának és hatalmas, fül köré fekvő, báránybőr kárpitozású fülpárnáinak köszönhetően otthoni, elmélyült zenehallgatásra kiváló.

MrSpeakers ETHER síkmágneses fejhallgató

370 grammos tömegével az ETHER a jelenleg kapható legkönnyebb síkmágneses fejhallgató. Nevét a 19. századi fizika ihlette, melyben éternek nevezték csillagok közötti, légüres teret. A gyártó meglátása alapján, az ETHER éppenséggel rendkívül érzékletes térábrázolásának és a hangok közötti csendességnek köszönhetően számít rendkívülinek. Külön érdekesség, hogy a hangkeltő felülete szögletesen bordázott, ez az eljárás merevíti a hangszórót, így a sima felületű membránokhoz képest gyorsabb és dinamikusabb előadásra számíthatunk.

MrSpeakers ETHER síkmágneses fejhallgató

A mindössze 23 Ohm impedanciájú fejhallgató moduláris, XLR csatlakozós kábelekkel és védőtokkal hamarosan kis hazánkban is kapható lesz, 1500 dollárnak megfelelő forint összegért.

www.audiocentrum.hu

mrspeakers.com

MrSpeakers ETHER síkmágneses fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.