Klipsch fülesek

2015. április 27., hétfő, 11:45

Klipsch audio hifi fejhallgató fülhallgató hifi fejhallgató hifi fülhallgató Klipsch fejhallgató Klipsch fülhallgató Extreme Audio

Új magyarországi forgalmazóhoz kerültek a Klipsch fülhallgatók és fejhallgatók. A többek között JBL, Yamaha és Klipsch termékek disztribútoraként ismert Extreme Audio ezzel tovább növelheti amúgy sem szerény füles kínálatát.

Máris rengeteg Klipsch fülhallgató és fejhallgató került a budapesti Extreme Audio szaküzletébe, a belépő kategóriás (kb. 15000 Ft), hallójáratba illeszkedő modellektől kezdve, egészen a zászlóshajónak számító, strapabíró Grilamid TR anyagból készült STATUS (80000 Ft) fejhallgatókig. Egyébiránt a Klipsch egy nyugati statisztika alapján, megdöbbentően jó helyet tölt be a Time népszerűségi indexén. A közelmúltban végzett, közel 3000 terméket összehasonlító felmérésben 3. helyen végzett a hangfalai által híressé vált cég, mintegy beékelődve a Pioneer és a Grado közé.

Klipsch STATUS fejhallgató

A Klipsch fül- és fejhallgatók jellemzői közé tartozik a trendi, áramvonalas külső, a mobilitás-orientált kivitel és a nagyfelbontású hangzás. Mi is kíváncsiak vagyunk az újoncok tudására, ezért rögvest vendégül láttunk egy X7i fülhallgatót szerkesztőségünkben, melyre (más típusokkal egyetemben) egy kiadós teszt keretein belül még visszatérünk.

Klipsch X7i fülhallgató

A Klipsch termékei kipróbálhatóak az itthoni forgalmazó bemutatótermében, illetve folyamatosan frissített webes áruházukból is megvásárolhatóak.

www.extremeaudio.hu

www.klipsch.com

Klipsch Reference On-Ear fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.