Jön a nyaklánc-hangsugárzó?

2018. április 23., hétfő, 21:20

Bose audio hifi hangfal hangszóró hangrendszer fejhallgató Bose hangfal Bose hangszóró Bose fejhallgató

A Bose új nyakban hordható hangrendszere, a SoundWear Companion átmenet a fejhallgatók és hangfalak közt, immár Magyarországon is rendelhető.

Bose SoundWear CompanionBose SoundWear CompanionBose SoundWear CompanionBose SoundWear CompanionBose SoundWear CompanionBose SoundWear Companion AppBose SoundWear CompanionBose SoundWear CompanionBose SoundWear CompanionBose SoundWear CompanionBose SoundWear CompanionBose SoundWear CompanionBose SoundWear CompanionBose SoundWear Companion

A Bose SoundWear Companion a Bluetooth fejhallgatók és egydobozos hangrendszerek előnyét ötvözi azáltal, hogy hordható/hordozható, de közben mégsem zárja el használóját a környezetétől. A félig patkó, félig banán formájú eszközt a nyakunk köré, vállunkra fektetve használhatjuk és a benne lévő szélessávú hangszórók felfelé, fejünk irányába terelik a zenét.

Bose SoundWear Companion

A SoundWear Companion technikai érdekessége a jobb és baloldali hangszórót összekötő két ún. Waveguide (magyarra fordítva: hullámvezető) elem. Ezek a basszusok megszólaltatásában ill. erősítésében játszanak kulcsfontosságú szerepet. Az eszköz beépített akkumulátora egy feltöltéssel kb. 12 órányi zenehallgatást tesz lehetővé, a jelet Bluetooth-on keresztül fogadja.

Bose SoundWear Companion

Az extrák közt szerepel a bejövő hívások esetén történő rezgő jelzés, valamint az izzadtságnak, esőnek ellenálló kivitel. További érdekesség, hogy egyedi tervezésű kárpitanyagokat is vásárolhatunk az eszközhöz, ez különösen hölgyek számára lehet vonzó.

Bose SoundWear Companion

A Bose SoundWear Companion már Magyarországon is megvásárolható kb. 100 000 Ft-ért, hamarosan egy részletes tesztben térünk rá vissza itt, az AV-Online hasábjain.

www.bose.hu

basys.hu/bose

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.