Részben hifi, részben házimozi

2015. február 23., hétfő, 18:30

Classe audio hifi házimozi processzor erősítő Sigma Classe hifi Classe házimozi

A B&W márkacsoportjához tartozó Classé úgy döntött, hogy kihozza a lehető legtöbbet a D osztályú erősítő technológiából, ugyanakkor hidat képez a prémium hifi és házimozi világ között. Így aztán üdvözölhetjük a cég megfizethető, Sigma néven debütáló szériáját.

Három termék látott napvilágot a Classé kínálatában, melyek mind a friss, Sigma sorozat képviselői. A trió két végerősítőből és egy processzorból áll. Előbbiek közül (Amp2 és Amp5) aszerint választhatunk, hogy sztereó hifi vagy többcsatornás házimozi rendszert óhajtunk építeni, ugyanakkor mindkettő szépen együttműködik a Sigma SSP processzor/előfokkal.

Classe Sigma SSP házimozi processzor

Utóbbi igazi hibridnek számít, hiszen alacsony profilja nem sejtet komoly felszerelést, ennek ellenére gazdag funkcionalitással büszkélkedhet: az SSP rendelkezik beépített DLNA és AirPlay kliensekkel, tucatnyi digitális csatlakozója között pedig nem csak a hagyományos Ethernet, USB és optikai/koaxiális aljzatok találhatóak meg, hanem 7 db HDMI bemenet is rendelkezésünkre áll, amennyiben filmek, koncertfelvételek vagy videojátékok hangját szeretnénk térhatásban élvezni.

Classe Sigma SSP házimozi processzor

A Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio kompatibilis Classé Sigma SSP a high end kategóriás Delta sorozat előerősítő áramkörét örökölte, nagy fényerejű kijelzőjének köszönhetően napsütötte fényviszonyok között is tájékozódhat a felhasználó.

Classe Sigma

Az Amp2 és Amp5 egyaránt, csatornánként 200 W-os teljesítményre képes 8 ohmon, így álló hangsugárzókat is képesek maradéktalan dinamizmussal meghajtani. A cég közleménye szerint sikerült rendkívül alacsonyra csökkenteni a készülékek negatív visszacsatolását, emellett FET modulok, és minőségi végfok szűrők, kritikus szerepet játszanak a Sigma termékek részletgazdag megszólalásában.

Classe Sigma AMP5

A Classé Sigma sorozatáról az itthoni forgalmazó honlapján még bővebb és részletesebb termékinformációkat, valamint árakat találhatnak a modern megoldásokra nyitott zene/filmrajongók.

www.aymara.hu

Classe Sigma

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.