Onkyo házimozi erősítők Dolby Atmos hangzással

2014. július 9., szerda, 06:20

Onkyo NR1030 NR3030 Dolby Atmos audio házimozi erősítő házimozi erősítő Onkyo házimozi Dolby Atmos erősítő Onkyo házimozi erősítő Onkyo Dolby Atmos

Régóta nem láttunk újdonságot az Onkyo felsőkategóriás erősítői között, de végre nem kell tovább várnunk: itt vannak a japán cég legújabb házimozi-szörnyei!

Kapásból három házimozi erősítőt leplezett le az Onkyo, melyek a cég felsőkategóriás termékvonalát képviselik. Az újdonságok neve csökkenő sorrendben: a zászlóshajó PR-SC5503 házimozi processzor, őt követik a TX-NR3030 és TX-NR1030 típusú házimozi erősítők. Mindhárom modell kulcsfontosságú újdonsága a Dolby Atmos, mely még viszonylag friss eljárás. A Dolby Atmos lényegében a ?magassági? hangsugárzók továbbgondolt elrendezésén alapszik, azaz a rendszer bizonyos csatornáit szó szerint a hallgató fölé, a mennyezetre kell installálni a jobb térhatás érdekében. Ennek alkalmazása esetén új hangélményt, több részletet és kiterjedtebb hangmezőt ígér a gyártó.

Onkyo TX-NR1030 Dolby Atmos házimozi erősítő hátlap

Az új termékekkel egyidejűleg, szoftverfrissítést is közzétett az Onkyo a TX-NR636 valamint a TX-NR737 és 838-as készülékeihez, melyek a telepítést követűen ugyancsak Dolby Atmos kompatibilissé válnak majd.

Az Onkyo felsőkategóriás házimozi erősítők várhatóan idén augusztus közepén kerülnek piacra, pontos fogyasztói árukról egyelőre nincs információ. Részletes termékadatok a gyártó honlapján olvashatóak.

www.aida-audio.hu

Onkyo TX-NR3030 Dolby Atmos házimozi erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.