Íme, az OPPO 4K-s lejátszója

2016. december 22., csütörtök, 11:45

OPPO audio hifi házimozi lejátszó 4K UHD Blu-ray 4K lejátszó UHD lejátszó OPPO lejátszó Blu-ray lejátszó OPPO Blu-ray

Az UDP-203 megérkezett. Ezzel megnyíltak a pixeláradat kapui a képminőség-mániás házimozi rajongók előtt?

OPPO UDP-203 4K Blu-ray lejátszóOPPO UDP-203 4K Blu-ray lejátszóOPPO UDP-203 Blu-ray lejátszó hátlapOPPO UDP-203 4K Blu-ray lejátszóOPPO UDP-203 4K Blu-ray lejátszó belsőOPPO UDP-203 4K Blu-ray lejátszó belsőOPPO UDP-203 4K Blu-ray lejátszó belsőOPPO UDP-203 4K Blu-ray lejátszó belső

A márka rajongóinak ennyi is bőven elég: megjött! De miért is várták olyan sokan az UDP-203 lejátszót? Nos, főleg azért, mert ez az egyik első olyan 4K (hivatalosan csak UHD-nek szabadna szólítanunk, de a marketing ezt lehetetlenné teszi) képmegjelenítésre alkalmas készülék, amelyet célzottan precíz kép és hangjel reprodukcióra szántak. Épp úgy, mint azelőtt bármelyik OPPO forráseszközt.

OPPO UDP-203 4K Blu-ray lejátszó

Mi sem titkoljuk örömünket, mivel az UDP-203 jó szolgáltatásokat kínál a gyártótól megszokott, ízléses köntösben, most már csak azt kell megvárnunk, hogy lavinaként ránk zúduljon az UHD felbontású Blu-ray filmek és koncertfelvételek tömkelege. Utóbbi az, amit bármennyire szeretnénk, nem szökőárként, jóval inkább hegyi csermelyként, lassan szivárogva érkezik csak, ráadásul meglehetősen borsos áron.

OPPO UDP-203 4K Blu-ray lejátszó belső

De inkább összpontosítsunk az UDP-203 Blu-ray lejátszóra, hiszen miatta ragadtunk billentyűzetet. Természetesen régi lemezeinket továbbra is vígan bekebelezi (beleértve DVD-Audio és SACD korongokat), valamint a négymagos MediaTek processzornak köszönhetően a jelenleg legfejlettebb módon képes UHD-ig felskálázni és dekódolni Full HD és DVD felbontású műsorokat is.

OPPO UDP-203 4K Blu-ray lejátszó belső

Mindez kiegészül az AKM 32-bites, 8-csatornás DA konverterrel, mely nem csak filmek, hanem veszteségmentes, 192 kHz/32 bit mintavételezésű zenék és DSD fájlok hangját is képes megszólaltatni.

OPPO UDP-203 Blu-ray lejátszó hátlap

A készülék nem csak lemezről, hanem helyi hálózatra csatlakoztatott tárolóról (NAS) és számítógépekről is képes különféle médiafájlok lejátszására. Közvetlenül rá is dughatunk két USB 3.0-ás külső merevlemezt, illetve egy harmadik USB port is található az előlapján. Mindez kiegészül többek közt a kettős HDMI kimenettel valamint egy HDMI 2.0 bemenettel (!) is.

OPPO UDP-203 4K Blu-ray lejátszó belső

Hosszasan sorolhatnánk még az extráit, de inkább egy hamarosan a honlapunkon olvasható, részletes tesztben térünk vissza rá. Az OPPO UDP-203 269 900 forintért már itthon is megvásárolható, a forgalmazó és a hivatalos viszonteladók honlapján további szolgáltatásokkal kapcsolatos tudnivalók, termékadatok érhetők el.

www.audiocentrum.hu

www.oppodigital.com

OPPO UDP-203 4K Blu-ray lejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.