Okos hálózatos CD-játszót gyárt a Marantz

2018. január 15., hétfő, 05:15

Marantz audio hifi lejátszó médialejátszó zenelejátszó DAC audio lejátszó hálózati lejátszó hálózati zenelejátszó CD lejátszó CD játszó Marantz hifi Marantz lejátszó

Internetes klienseket, HEOS multiroom és DAC funkciókat is kínál a Marantz mindenes CD-játszója.

A Marantz ND8006 az óriáscég válasza napjaink összetett igényű felhasználóinak. A japán gyártású készüléket elsősorban a PM8006 integrált sztereó erősítő partnerének szánják, ettől függetlenül bárki beékelheti hifi rendszerébe, aki igényt tart tudására.

Marantz ND8006 és PM8006

Nem csak a jó öreg CD-ről, hanem a rácsatlakoztatott USB adathordozóról és internetről (Deezer Premium+ és Spotify Connect kliensek találhatók benne) is képes zenét lejátszani, emellett a HEOS multiroom funkciónak (ami egyúttal AirPlay kliens meglétét is magával vonja) köszönhetően többszobás hangrendszerünk zónájaként is vezérelhetjük.

Marantz ND8006 hálózati zenelejátszó belső

Az eszköz fő előnye, hogy többféle módon képes kamatoztatni a benne lévő DAC tudását. Alkalmas 11,2 MHz-es DSD lejátszásra valamint 384 kHz/32 bites mintavételezésig támogat PCM jelfolyamokat. Igaz, hogy hangminőség szempontjából nem éppen jótékony, de még Bluetooth vevő is került bele, ami háttérzenei szituációknál praktikus lehet. Mi több, ha már szóba hoztuk a vezeték nélküliséget, még beépített WiFi adaptert is kapunk, bár hifi eszközöknél (és úgy általában) a gyártó is inkább az Ethernet kábel használatát javasolja.

Marantz ND8006 hálózati zenelejátszó hátlap

Az eszköz egy USB-B csatlakozónak köszönhetően számítógép külső hangkártyájaként alkalmazható, továbbá 2 db optikai és koaxiális bemenet található rajta (egy koaxiális és optikai kimenet is rendelkezésre áll, ha külső DAC áll rendelkezésünkre). Az analóg kimenet alacsony torzítású és magas dinamikatartományt produkáló karakterét pozitívan befolyásolja a Marantz saját szabadalmát képező HDAM-SA2 áramkör.

Marantz ND8006 hálózati zenelejátszó belső

A Marantz ND8006 január közepétől Magyarországon is rendelhető, pontos árát illetően a forgalmazónál és hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

hu.horn.eu

Marantz ND8006 hálózati zenelejátszó belső

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.