Megérkezett Magyarországra az AURALiC ALTAIR

2016. augusztus 25., csütörtök, 09:40

AURALiC audio hifi lejátszó médialejátszó ALTAIR digitális rádió digitális lejátszó digitális futómű AURALiC lejátszó AURALiC DAC hign end lejátszó high end DAC

Tavasszal még csak hír volt, de mostanra kézzelfoghatóvá és meghallgathatóvá vált az AURALiC ALTAIR.

AURALiC ALTAIR hálózati lejátszó és DAC az Audio CentrumbanAURALiC ALTAIR hálózati lejátszó és DACAURALiC ALTAIR hálózati lejátszó és DACAURALiC ALTAIR hátlapAURALiC ALTAIR hálózati lejátszó és DACAURALiC ALTAIR hálózati lejátszó és DACRoon remote

Megérkezett az Audio Centrum bemutatótermébe az AURALiC legújabb típusa az ALTAIR, ami az ARIES Testla processzorát, tápelektronikáját és femto órajel generátorát kombinálja VEGA DAC-ból ismerős ESS Sabre 9018 jelfeldolgozóval. Igen, az AURALiC meglépte azt, amit ilyenkor kell. Két sikeres típusából gyúrt össze egy újat, vonzóbb áron, kiegészítve valami friss, új dologgal, ami jelen esetben a ROON kompatibilitás. Nem, a ROON-tól nem fog jobban szólni a rendszer, az az ALTAIR dolga. A ROON abban segít, hogy a zenehallgatás még inkább élvezetes legyen, fotókat, lemezborítót, dalszöveget, koncert időpontokat és egyéb adatokat keres az éppen hallgatott zenéhez.

Roon remote

Visszatérve az ALTAIR modellre, rendelkezik merevlemez foglalattal és fejhallgató kimenettel is, és valahol az ARIES MINI és a nagy ARIES közé pozícionálta a gyártó. Vagyis az új típus jobb, mint az ARIES MINI, de hangban még nem tudja azt, amit egy külön VEGA DAC és ARIES.

AURALiC ALTAIR hálózati lejátszó és DAC

AURALiC ALTAIR hátlap

Az ALTAIR önálló lejátszóként is használható, közvetlenül fejhallgatóval, akár online vagy otthoni szerverünk tartalmát, USB adathordozót vagy merevlemezt is használhatunk zene forrásként. Ráköthetünk külső digitális forrásokat is, amihez AES/EBU, koaxiális, optikai és USB bemenet áll rendelkezésre. Ha pedig még jobb DAC-ot szeretnénk használni, azt is megtehetjük. Erre is van egy külön USB audio kimenete a gépnek. Vagyis, az ALTAIR elég jól fel lett szerelve.

AURALiC ALTAIR hálózati lejátszó és DAC

Az új típus műszaki adatait röviden már áttekintettük egy korábbi hírben is.

Az AURALiC ALTAIR-ról található adatlap a hazai márkaképviselet oldalán is.

Ha pedig szeretnék meghallgatni az AURALiC legújabb elektronikáját, az már kipróbálható az Audio Centrumban.

audiocentrum.hu

www.auralic.com

AURALiC ALTAIR hálózati lejátszó és DAC

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.