A dán griffmadár újra lecsap!

2019. május 23., csütörtök, 16:50

Gryphon audio hifi lejátszó CD-lejátszó high end Gryphon Ethos Gryphon CD-lejátszó high end CD-lejátszó

A Gryphon Audio münchenben mutatta be Ethos nevű integrált CD-játszóját, ami olyan egyéni és gyönyörű, hogy tulajdonképpen felesleges írni róla bármit is. Természetesen azért mi megpróbáljuk!

Gryphon Ethos CD-lejátszóGryphon Ethos CD-lejátszóGryphon Ethos CD-lejátszóGryphon Ethos CD-lejátszóGryphon Ethos CD-lejátszóGryphon Ethos CD-lejátszó displayGryphon Ethos CD-lejátszó talpGryphon Ethos CD-lejátszó hátlapGryphon Ethos CD-lejátszóGryphon Ethos CD-lejátszó

A dán cég ezzel a készülékkel ünnepli a CD formátum 35. évfordulóját, azonban az Ethost a jövőnek építették, hiszen Ők még korántsem temetik ezt az "ósdi" technológiát. Ezt úgy oldották meg, hogy haladva a korral, a lejátszóba beleépítettek egy DAC-ot, továbbá lehetőség lesz arra, hogy az aktuális frissítéseket telepítsük rá.

Gryphon Ethos CD-lejátszó

Az Ethos egyéni formája fémből és akrilból lett elkészítve, a felültöltős rendszerhez CD Pro 8 mechanika tartozik, belül pedig nyolc darab, 32 bites professzionális DAC dolgozik kettős differenciál üzemmódban a lehető legjobb jelfeldolgozás érdekében.

Gryphon Ethos CD-lejátszó

A Gryphon a két szekciót szimmetrikusan építette meg, majd teljesen különválasztotta azokat, drasztikusan csökkentve ezzel a zajszintet, ami alapvető kritériuma a minőségnek. A jittert két független, speciálisan tervezett, hőmérséklet-kompenzált kristály-oszcillátorral minimalizálták, a mintavételezés lehetővé teszi egy egyszerűbb, alacsonyabb rendű analóg kimeneti szűrő használatát a nagyobb felbontás, részletesség, tágasság, fókusz, átmeneti pontosság és harmonikus integritás érdekében.

Gryphon Ethos CD-lejátszó display

A gyártó szavaival élve: "A Gryphon Ethos-ban a szűrő egyetlen, ezüstös csillám kondenzátor, ami egy egyszerű, elsőrendű analóg kimeneti szűrő. Egy ilyen kialakítás megőrzi az audió jel integritását egy teljesen csendes, "fekete" hátterű színpadon."

Gryphon Ethos CD-lejátszó talp

A három lábon nyugvó Ethos esetében még a kijelző-vezérlőpult is teljesen külön van választva, így az oroszlán erejének és a sas áldásának tökéletes egysége nem csak a kategóriájának legjobbja címre pályázhat nagy eséllyel.

gryphon-audio.dk

Gryphon Ethos CD-lejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.