Nálunk is kapható a FiiO robusztus csúcs-lejátszója

2016. január 18., hétfő, 06:10

FiiO audio hifi lejátszó DAC DA konverter zenelejátszó audio lejátszó hifi lejátszó mobil hifi FiiO lejátszó FiiO audio lejátszó

A FiiO X7 a cég hordozható DAC/DAP eszközeinek legnagyobbika. Az Androidos alapokra épített, vaskos készülék tudását és méreteit tekintve is felülmúlja kisebb testvéreit, ettől függetlenül még elfér egy kabátzsebben. És vélhetőleg, iszonyatosan jól szól.

FiiO X7 audio lejátszóFiiO X7 audio lejátszóFiiO X7 audio lejátszóFiiO X7 audio lejátszóFiiO X7 audio lejátszóFiiO X7 audio lejátszóFiiO X7 audio lejátszóFiiO X7 audio lejátszóFiiO X7 audio lejátszóFiiO X7 audio lejátszóFiiO X7 audio lejátszóFiiO X7 audio lejátszóFiiO X7 audio lejátszóFiiO X7 audio lejátszóFiiO X7 audio lejátszó méretekFiiO X7 audio lejátszó

Ha a FiiO hordozható eszközei által nyújtható legjobb hangot szeretnénk megkapni, akkor elméletileg az X7 fogja teljesíteni kívánságunkat. A kb. mobil merevlemez nagyságú készülék belsejében ES9018S DAC chip dolgozik, kiegészítve egy négymagos, 1,4 GHz-en ketyegő RK3188 processzorral. Utóbbi még egy jobb tabletnek is becsületére válna.

FiiO X7 audio lejátszó

Az izmos hardverrel felvértezett mobileszköz támogatja a natív DSD64/128 lejátszást, jelátalakító áramköre még a manapság elterjedt veszteségmentes formátumokat is jócskán meghaladó, 384 kHz/64 bites mintavételezéssel is üzemel.

FiiO X7 audio lejátszó

Az X7 nem csak kinézetét, hanem működését, szoftveres kialakítását tekintve is leplezetlenül Androidos tulajdonságokat mutat fel. Ennek fő előnye, hogy néhány okostelefonos extrát is kapunk. Például a menürendszert, lejátszási információkat egy 480 x 880 pixeles, IPS paneles kijelzőn láthatjuk, mely a gyártó állítása szerint, napsütötte viszonyok közt is jól olvasható marad. Egyébként a 32 GB beépített memóriát igény esetén további 128 GB-tal bővíthetjük, micro SD kártya segítségével.

FiiO X7 audio lejátszó

A CNC technológiával megmunkált, alumínium készülékház megalapozza a minőségérzetet. Ennek köszönhetően már számos korábbi, szerkesztőségünkben járt FiiO terméket megkedveltünk. 2016 folyamán olyan, kimondottan az X7 mellé szánt opcionális kiegészítők is forgalomba fognak kerülni, mint alternatív erősítő modulok, illetve asztali dokkoló/erősítő.

FiiO X7 audio lejátszó

Az X7 már Magyarországon is megvásárolható, bruttó 219990 Ft-ért. Hamarosan hozzánk is érkezik egy tesztpéldány, így terjedelmes cikken belül térünk vissza a FiiO aktuális csúcsmodelljére itt, az AV-Online hasábjain.

www.fiio.hu

FiiO X7 audio lejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.