MOON by Simaudio termékek Magyarországon

2018. november 14., szerda, 20:00

Moon audio hifi erősítő lejátszó zenelejátszó DAC hifi erősítő sztereó erősítő high end Moon hifi high end erősítő

Újabb keménymagos high end gyártó termékeit üdvözölhetjük itthon, novembertől a kecskeméti AV-Land lett a kanadai MOON magyarországi importőre.

A MOON koncepciója lényegre törő és egyértelműen a megszállott zenekedvelőket célozza meg. A legtisztább, autentikus zenei élmény visszaadására törekednek, amely újszerű közelségben képes bemutatni az előadókat. Ehhez rendkívüli élettartam (és 10 év garancia) társul, hogy eszközeik hosszú időn keresztül biztosítsák a nem hétköznapi élményt. Nem elhanyagolandó könnyű, felhasználóbarát és innovatív vezérelhetőségük sem.

Moon 700i sztereó erősítő

A MOON csapatát tapasztalt audiofilek, zenerajongók és specialisták alkotják. 1980-óta (akkor még Sima néven debütáltak) folyton a lehetetlent hajszolják és úgy tűnik, mai napig ez tartja őket mozgásban, fejlődésben. Eszközeikkel gyakran találkozni hifi kiállításokon (pl. mi is hallottuk némelyiküket a müncheni HIGH END standjai közt), számos hifi gyártó referenciaként tartja termékeit.

Moon 780D DAC

Elismertségüket kivívták csúcskategóriás végerősítőik, integrált sztereó erősítőik és digitális eszközeik (pl. a kettős toroid trafóval és ultra-csillapított készülékházzal gyártott Calypso DVD transzport/lejátszó vagy az M-Quattro lebegő felfüggesztéssel ellátott 750D DAC) nemzetközi sikereivel.

Moon fejhallgató erősítő

Hosszas lenne felsorolni minden szakmai elismerésüket, figyelembe véve, hogy az iparágban már több mint 400 díjat nyertek. Nemzetközileg eddig 500 feletti teszt/bemutatót publikáltak, amelynek alanya MOON termék volt. Teljes egészében Kanadában tervezett és gyártott termékcsaládjukban fellelhető szinte minden fontos elektronika, amire egy high end hangrendszerben szükség lehet: külső tápegység, hálózati lejátszók, phono modul, elő- és végerősítők, fejhallgató erősítők és így tovább.

Moon 880M sztereó végerősítő

Az AV-Land bemutatótermébe december elején fog érkezni az első szállítmány. A MOON by Simaudio termékekről még több érdekesség és tudnivaló található a gyártó, ill. az AV-Land honlapján.

avland.hu

simaudio.com

Moon sztereó erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.