Lemez gyűjtőknek is kedvez a Marantz

2017. december 15., péntek, 05:05

Marantz audio hifi sztereó erősítő Marantz hifi Marantz erősítő hifi erősítő sztereó erősítő Marantz hifi erősítő Marantz sztereó erősítő

A Marantz új PM8006 sztereó erősítője új fejlesztésű phono modullal is rendelkezik, ami bizonyítja az analóg lemezjátszók kirobbanó népszerűségét.

Marantz PM8006 hifi erősítőMarantz PM8006 hifi erősítőMarantz PM8006 sztereó erősítőMarantz PM8006 hifi erősítő hátlapMarantz PM8006 hifi erősítő távvezérlőMarantz PM8006 hifi erősítő belsőMarantz PM8006 hifi erősítő

A csatornánként 70 W teljesítményű Marantz PM8006 a gyártó felső-középkategóriás integrált sztereó erősítő sorozatának legfrissebb tagja. Alapjaiban nem tér el elődjétől, legfőbb újítása a benne található phono modul. A Marantz Music Phono EQ névre keresztelt áramkör, a gyártó leírása szerint, kategóriájában új mércét állít fel. Ez a Japánból származó komponens segít abban, hogy a leendő tulajdonos kiegészítő phono előerősítő vásárlása nélkül is élvezhesse az analóg lemezek hangját.

Marantz PM8006 hifi erősítő belső

Az áramkör tartalmazza a gyártó saját szabadalmát képező (ezúttal JFET-ekkel kiegészített) Hyper Dynamic Amplifier azaz HDAM erősítő moduljait is, amelyekben egyebek közt a RIAA korrekció történik. Az erősítést A osztályú műveleti erősítő végzi, a jelszintet, azaz hangerőt pedig új fejlesztésű, látszólag mechanikus, ám valójában elektronikus vezérlésű tárcsával állíthatjuk.

Marantz PM8006 hifi erősítő

A készülékház egyéb részein is megmutatkozik a figyelmesség, beleértve a háromrétegű, vibráció-csökkentő szerepű alsó lemezt és a kétszeresen árnyékolt toroid trafót valamint a Marantz saját gyártmányú, SPKT-1 hangsugárzó csatlakozóit, utóbbiak A/B meghajtásra is képesek, más szóval két különálló hangdobozt is megszólaltathatunk egy erősítőről.

Marantz PM8006 hifi erősítő hátlap

A Marantz PM8006 hivatalosan 2017. december közepétől rendelhető, elődjére alapozva várhatóan 370 000 Ft körüli fogyasztói áron lesz megvásárolható fekete vagy a márka sajátosságaként ismert, ún. aranyezüst színben.

hu.horn.eu

Marantz PM8006 hifi erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.