Denon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő

2019. október 7., hétfő, 06:05

Denon audio hifi erősítő rádióerősítő sztereó erősítő hifi erősítő Denon erősítő hálózati erősítő Denon hifi erőstő Denon sztereó erősítő Denon hálózati rádióerősítő

A Denon ebben a hónapban fogja piacra dobni legújabb nagyteljesítményű, integrált, hálózati sztereó rádióerősítőjét, amiben egyesíti az analóg és digitális forrásokat magas minőségben, elérhető áron. A PMA-150H a cég Design sorozatának legújabb tagja, ezúttal is midi méretű, ám az 5 mm-es, alumíniumból készült alsó és felső panelek között - amelyek a rezgést csillapítják, továbbá a hűtés szerepét is magukra vállalják, a funkciók hadával találkozhatunk, tehát a csinos külső senkit se tévesszen meg.

Denon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítőDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő és DCD-100 CD-lejátszóDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő és DCD-100 CD-játszóDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítőDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő hátlapDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő távvezérlőDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő aluminium fedlapDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő fejhallgató erősítőDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítőDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítőDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő DDFADenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő DDFA chipDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő DDFA chipDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő USBDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő Dual ClockDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő Digital Input BoardDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő Digital Input BoardDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő HEOS modulDenon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő HEOS modulDenon PMA-150H App InputsDenon PMA-150H App RoomsDenon PMA-150H App MusicDenon PMA-150H App SpotifyDenon PMA-150H App SoundCloudDenon PMA-150H App TuneIn

4 ohmon, 0,1 %-os THD mellett 70 wattot kapunk csatornánként. A teljes digitális jelfeldolgozó készülék négy beépített erősítővel rendelkezik, amelyek a következő generációs Direct Digital Feedback Amplification (DDFA) eszközt használják, hogy tiszta, erős hangot közvetítsenek, belső vagy külső analóg zajtól mentesen.

Denon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő DDFA

Az AL32 Processing Plus felel az audiofil reprodukcióért, az USB DAC a PCM 384 kHz/32 bites és a DSD fájlok natív lejátszását támogatja (DSD 2,8/5,6/11,2 MHz) csatlakoztatott számítógépről USB B-n keresztül.

Denon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő USB

A beépített HEOS vezeték nélküli streaming tulajdonképpen korlátlan zenelejátszást nyújt, például a Spotify (prémium és ingyenes), Amazon Music, Deezer, TIDAL és még sorolhatnánk a szolgáltatókat.

Denon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő HEOS modul

A Bluetooth és AirPlay 2 támogatással a zenék könnyedén továbbíthatók okostelefonról vagy tabletről a készülékre, de az RCA bemeneteken keresztül CD-játszót (például DCD-100), vagy más jelforrást fizikailag is csatlakoztathatunk hozzá, a rádióadók kedvelőinek pedig FM/DAB+ tunert kínál.

Denon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő és DCD-100 CD-lejátszó

A Denon beépítette az automatikus érzékelést az első optikai portba, és leegyszerűsítette az IR jelek megtanulását, hogy könnyen csatlakozhasson a legtöbb tv-hez. Ha ez sikerült, akkor a hangerő, a némítás és a bemenet kiválasztás a tv-távvezérlővel végezhető.

Denon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő hátlap

A fényes előlap, a nagyméretű kijelző, a gyémánttal vágott hangerőtárcsa, és az alap funkciógombok mellett természetesen fejhallgató aljzatot is kínál, amivel a zenehallgatást monogámmá tehetjük, csak egy hozzá megfelelő nívójú darabot csatlakoztassunk, ha valódi élvezetre vágyunk.

Denon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő fejhallgató erősítő

A Denon PMA-150H várhatóan még ebben a hónapban elérhető lesz a hazai hivatalos kereskedőknél.

hu.horn.eu

denon.hu

Denon PMA-150H hálózati sztereó rádióerősítő távvezérlő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.