Modern füles, sokat utazó üzletembereknek

2016. október 3., hétfő, 13:40

Sennheiser audio hifi fejhallgató Bluetooth hifi fejhallgató Sennheiser fejhallgató wireless fejhallgató vezetéknélküli fejhallgató vezeték nélküli fejhallgató

PXC 550 Wireless néven debütált a Sennheiser egyik legújabb vezeték nélküli fejhallgatója, melyet kimondottan gyakran utazó, üzleti felhasználók igényeire optimalizáltak.

Sennheiser PXC 550 Wireless fejhallgatóSennheiser PXC 550 Wireless fejhallgatóSennheiser PXC 550 Wireless fejhallgatóSennheiser PXC 550 Wireless fejhallgatóSennheiser PXC 550 Wireless fejhallgatóSennheiser PXC 550 Wireless fejhallgatóSennheiser PXC 550 Wireless fejhallgató kábelSennheiser PXC 550 Wireless fejhallgatóSennheiser PXC 550 Wireless fejhallgatóSennheiser PXC 550 Wireless fejhallgatóSennheiser PXC 550 Wireless fejhallgató dobozSennheiser PXC 550 Wireless fejhallgató doboz

AptX kompatibilis Bluetooth vevőjének köszönhetően nem igényel kábelt a PXC 550 Wireless, emellett különböző fokozatokban állítható, aktív zajszűréssel is rendelkezik. Utóbbinak köszönhetően, ha tulajdonosa épp nem az irodában ül, hanem pl. kocsiban vagy repülőn, sokkal kevesebbet fog érzékelni a külvilág robajából.

Sennheiser PXC 550 Wireless fejhallgató

A beépített mikrofonos headset is képes valamelyest kiiktatni a környezeti hangokat, így út közbeni használat esetén is tiszta, jól érthető kommunikációt ígér a gyártó. A meglepően csekély, mindössze 227 g tömegű füles lítium akkumulátorral működteti aktív áramköreit. Ha pedig kifogyna a kakaóból, használhatjuk a hozzá mellékelt, 1,2 m hosszú kábelt is.

Sennheiser PXC 550 Wireless fejhallgató kábel

Az NFC (egyérintéses párosítás) kompatibilis fejhallgató érintés érzékeny kezelőszervekkel és automata ki illetve bekapcsolás funkcióval is rendelkezik. A prémium kategóriás kivitel természetesen az átlagosnál jobb komfortot is eredményez, az ergonómiailag igazított fülpárnáknak köszönhetően egy órákig tartó használat után sem frusztráló a használata. Mindazonáltal a PXC 550 Wireless összecsukható, hogy használaton kívül kevesebb helyet igényeljen.

Sennheiser PXC 550 Wireless fejhallgató

A Sennheiser PXC 550 Wireless már itthon is rendelhető, bruttó 124 900 forintos áron vásárolható meg, ami a hasonló képességű vetélytársakat ismerve reálisnak nevezhető összeg.

www.sennheiser.hu

Sennheiser PXC 550 Wireless fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.