High end fülesekkel hódít az Astell & Kern

2015. március 24., kedd, 06:05

Astell Kern Astell and Kern audio hifi fülhallgató high end hifi fülhallgató high end fülhallgató Astell Kern fülhallgató

Két új fülhallgató jelent meg a hordozható high end zenelejátszói által világhírűvé vált Astell & Kern kínálatában. A Layla és Angie névre keresztelt termékek a világon jelenleg elérhető, talán legkifinomultabb In-ear monitorok, cserébe a legdrágábbak közé is tartoznak.

Astell and Kern Angie és Layla high-end fülhallgatókAstell and Kern Angie high-end fülhallgatóAstell and Kern Angie high-end fülhallgatóAstell and Kern Angie high-end fülhallgatóAstell and Kern Angie high-end fülhallgatóAstell and Kern Layla high-end fülhallgató és AK 240 audio lejátszóAstell and Kern Angie high-end fülhallgatóAstell and Kern Angie high-end fülhallgatóAstell and Kern Angie high-end fülhallgatóAstell and Kern Angie high-end fülhallgatóAstell and Kern Angie és Layla high-end fülhallgatók

Az Astell & Kern nem saját kútfőből állt neki fejleszteni legújabb fülhallgatóit: a technikai hátteret a Jerry Harvey Audio cég biztosította, kik már jó ideje készítenek személyre szabott, magas minőségű, hallójáratba illeszkedő fülhallgatókat, színpadtechnikai felhasználásra. A két cég közötti együttműködés a Roxanne néven debütált termékkel kezdődött, melynek sikerességén fellelkesülve látott napvilágot a következő két mestermunka.

Astell and Kern Angie high-end fülhallgató

Az Angie fantázianéven futó füles nevét az azonos című Rolling Stones gitárballadáról kapta, míg a Layla típust egy Eric Clapton dal ihlette. A karbonszálas ház rejtekében speciális, ún. szimmetrikus armatúrás hangszóró található. Az Angie oldalanként 8, míg a Layla 12 db (!) hangszórót tartalmaz, melyeknek köszönhetően, Jerry Harvey elmondása szerint, tökéletesen egyenletes és lineáris hangot sikerült elérni. A kifinomult keresztváltóval rendelkező fülhallgatók mixelési és zenerögzítési munkálatokra egyaránt alkalmasak.

Astell and Kern Angie high-end fülhallgató

A gyártó 60 Hz-en mért adatai alapján a Layla akár 13, az Angie pedig 10 dB kiemeléssel is képes tisztán szólni, valamint mindkét modellen mechanikusan állítható a basszus. Emellett a Quad Driver és FreqPhase technológiáknak köszönhetően gyors (0,01 milliszekundum alatt ér a hangjel a dobhártyáig), precíz és széles frekvenciatartományban megszólaló hangokra számíthatunk. A fülhallgatókhoz természetesen többfajta méretű szilikon párnákat kapunk, továbbá zsinórjuk is moduláris, utóbbi 4-pólusú, szimmetrikus csatlakozóvéggel készült.

Astell and Kern Angie és Layla high-end fülhallgatók

Az új Astell & Kern fülhallgatók nem csak termékjellemzőikkel, hanem árcédulájukkal is kilógnak az átlagból: az Angie 900, míg a Layla 2000 angol fontnak megfelelő forint összegért kapható.

www.kacsa-audio.hu

www.astellnkern.com

Astell and Kern Layla high-end fülhallgató és AK 240 audio lejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.