M2Tech újdonságok

2017. december 19., kedd, 11:15

M2Tech audio hifi DAC DSD MQA erősítő DSD DAC MQA DAC DA konverter M2Tech hifi

Rockstars néven debütált féltucatnyi új eszköz az olasz M2Tech kínálatában. A friss készülékek azok érdeklődését kelthetik fel, akik kis méretből akarnak audiofil hangzást megvalósítani.

M2Tech Rockstars szériaM2Tech Young MkIII DACM2Tech Young MkIII DACM2Tech Young MkIII DAC hátlapM2Tech Nash phono előerősítőM2Tech Nash phono előerősítőM2Tech Joplin MkII AD konverterM2Tech Joplin MkII AD konverterM2Tech Van Der Graaf MkII tápM2Tech Van Der Graaf MkII tápM2Tech Van Der Graaf MkII hátlapM2Tech CrosbyM2Tech CrosbyM2Tech Crosby hátlap

A gyártó leírása szerint, a nemrégiben bejelentett/frissített, összesen 6 tagot számláló Rockstars család elsődleges célja, hogy a zenehallgatáshoz a sokak által elvárt érzelmi töltetet is biztosítsa, hogy a zenei esemény teljesség érzettel jusson a hallgatóig a high end rendszerekre jellemző részletességgel, dinamikai árnyalással és háromdimenziós hangszínpaddal.

M2Tech Young MkIII DAC

A láncba is fűzhető komponensek agyaként a Young MkIII, egy DAC-kal egybeépített előerősítő funkcionál(hat). Szolgáltatásai közé tartozik az MQA támogatottság és az aptX Bluetooth vevő funkció, igaz, utóbbi nem a kompromisszummentes hangélményt támogatja, de sokan bizonyára ki fogják használni.

M2Tech Young MkIII DAC hátlap

Annál nagyobb előnyt jelent az Android applikáció alapú vezérelhetőség és a kis méretet meghazudtoló, teljes értékű csatlakozó felhozatal (pl. egyebek közt nem maradt le az AES/EBU, USB bemenet és analóg XLR hangkimenet sem). A natív DSD dekódolásra is alkalmas készülék mindössze 0,0008 % teljes harmonikus torzítást produkál, ami több mint elismerésre méltó.

M2Tech Joplin MkII AD konverter

Az újoncok közt találunk MM/MC phono előerősítőt (Nash) és phono-képes analóg-digitális jelátalakítót (Joplin MkII) is. Megújult az extrém alacsony zajú Van Der Graaf tápegység is. Ez a látszólag elhanyagolható kiegészítő, a cég leírása alapján, az alacsonyabb zajjal képesebb elmélyíteni a sztereó hangfelvételek hátterét, ugyanakkor megnövekedett hangszínpadot és részletábrázolást is eredményezhet. IR vevővel is ellátták a Van Der Graaf MkII tápegységet, aminek köszönhetően nem kell más eszközökkel összefűzve külön ki- ill. bekapcsolni.

M2Tech Van Der Graaf MkII hátlap

Másik különlegesség a Crosby nevű D osztályú végerősítő, mely önmagában meghajthat egy pár hangsugárzót (60 W/csatorna teljesítménnyel) és tetszés szerint hídba kötve is használható (180 W teljesítménnyel). Az apró eszközön RCA és XLR bemenetek is találhatók, kis méretének és alacsony tömegének köszönhetően könnyen elférhet olyan helyeken is, ahol a klasszikus, nehéz hifi erősítők már túl nagyok volnának.

M2Tech Crosby

Az újoncok közül a Young MkIII (399 000 Ft) és a Crosby (299 000) már az Audio Centrum budapesti bemutatótermében is kipróbálható és megvásárolható.

www.audiocentrum.hu

lnx.m2tech.biz

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.