Music Hall az Extreme Audio kínálatában

2018. június 6., szerda, 11:05

Music Hall audio hifi lejátszó lemezjátszó CD-lejátszó hifi erősítő sztereó erősítő analóg lemezjátszó bakelit lemezjátszó Music Hall hifi Music Hall erősítő Music Hall lemezjátszó

Újabb ínyencséggel, nevezetesen az angol, szinte kizárólag sztereós világban tevékeny Music Hall készülékeivel bővítette kínálatát az Extreme Audio.

Az 1985-ben alapított Music Hall mai napig kitart a kétcsatornás hifi komponensek mellett. Filozófiájának része, hogy audiofil minőségre törekszik, ugyanakkor igyekszik az árakat is kedvező szinten tartani. Kínálatában többek közt forráseszközök (CD/LP), erősítők, DAC-ok és phono előerősítők találhatók. Egy alkalommal mi is teszteltünk Music Hall terméket a PH 25.2 elektroncsöves fejhallgató erősítő személyében, kellemes élmény volt.

Music Hall ph25.2 fejhallgató erősítő

Az Extreme Audio bemutatótermében már több Music Hall termék közül is lehet csemegézni, természetesen a készleten lévő eszközöket a boltban ki is lehet próbálni.

Music Hall a15.3 hifi erősítő belső

Legkisebb sztereó erősítőik 150-200 000 Ft-os áron indulnak, hasonló az árképzés a lemezjátszók esetében is, de olyan egzotikumokat is gyártanak, mint pl. a mágneses lábakkal és izolációs gömbökkel csillapított mmf-11.1se lemezjátszó (Ortofon MC Cadenza Black hangszedővel, 1 730 000 Ft-ért).

www.extremeaudio.hu

musichallaudio.com

Music Hall mmf-11.1 lemezjátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.