Lejátszó-csoda a FiiO műhelyéből

2015. április 13., hétfő, 13:05

FiiO X3 audio hifi lejátszó DAC DA konverter FiiO DAC mobil lejátszó hifi lejátszó audio lejátszó FiiO lejátszó

A FiiO X3 második generációs változata idén tavasztól lesz kapható, és a gyártónak sikerült olyan finomságokkal telezsúfolni az eredetileg is sikeres hordozható zenelejátszót, melyeknek köszönhetően újfent tűkön ülve várakozhatunk.

A FiiO X3 II elhagyta az előző generációs X3 külsejét, és a korábban általunk is tesztelt X1 logikusabb, rendezettebb stílusát örökölte. A készülék digitális architektúrája teljesen megújult, immár a natív DSD dekódolás is része az extráknak, sőt, még SACD ISO fájlokat is képes lejátszani a gyufásdoboznál alig nagyobb eszköz.

FiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DAC

Az X3 II belsejében kettős kristály oszcillátor található, mely hatékonyan segíti a jitter csökkentését, minden mintavételezési frekvencián. További újdonság, hogy az X3 II immár vezérelhető Android és Apple-kompatibilis, hangerőszabályzós fülesekkel, így a hangerőt és a lejátszást is könnyebben irányíthatjuk utazásaink során.

FiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DAC

Olyan kényelmi funkciókkal is bővült a FiiO újonca, mint a hibernálás mód, melynek aktiválásakor áramfogyasztása kevesebb, mint 5 mA-re csökken, ugyanakkor gombnyomásra láthatóvá tehető a beépített akkumulátor fennmaradó kapacitása.

A titán-szürke színben gyártott, fém készülékházas FiiO X3 II várhatóan április közepétől kerül forgalomba, 69 990 forintos fogyasztói áron.

www.fiio.hu

FiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DAC

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.