Címke

X3 [12 találat]


FiiO X3 Mark III mobil zenelejátszó teszt

2017. szeptember 26., 14:30

FiiO X3 Mark III mobil zenelejátszóMiért is mondanánk nemet egy jóval százezer forint alatt megvásárolható mobileszközre, ha a hozzá illő fülessel a csaknem tízszer drágább otthoni hifi rendszerek felbontását vihetjük magunkkal? A FiiO X3 Mark III nem hagy okot az ellenkezésre, épp olyan csábító ajánlat, mint elődei, csak még fejlettebb kivitelben.

Sennheiser CX 3.00 és CX 5.00 fülhallgató teszt

2015. augusztus 13., 19:25

Sennheiser CX 5.00 fülhallgatóKorábban kitértünk a Sennheiser éppen aktuális, utcai felhasználásra szánt, belépő kategóriás fülhallgatóira, melyek kb. 10000 Ft-ért lényegesen jobb hangminőséget nyújtottak a mobiltelefonokhoz mellékelt, gyári megoldásokhoz képest. Ezúttal egy szinttel feljebb léptük, és a következő lépcsőfokon elérhető CX 3.00 valamint CX 5.00 típusokat tettük próbára, hogy kiderítsük: mit kapunk némi felárért cserébe?

FiiO X3 2nd gen mobil hifi lejátszó teszt

2015. június 2., 12:55

FiiO X3 2nd gen mobil hifi lejátszóTavaly volt szerencsénk megismerkedni a FiiO legjobb ár/érték arányú hordozható lejátszójával, és lelkifurdalás nélkül aggattuk rá a ?kiváló termék? címkét, ez volt nevezetesen az X3. Mostanra frissült a készülék, és mint kiderült, még jobb lett az egyébként is sikeres elődhöz képest.

Lejátszó-csoda a FiiO műhelyéből

2015. április 13., 13:05

FiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DACA FiiO X3 második generációs változata idén tavasztól lesz kapható, és a gyártónak sikerült olyan finomságokkal telezsúfolni az eredetileg is sikeres hordozható zenelejátszót, melyeknek köszönhetően újfent tűkön ülve várakozhatunk.

Audiovector X3 Super álló hangfal teszt

2014. december 8., 13:10

Audiovector X3 Super és X3 Signature hangfalakEgy Magyarországon még új gyártó, a dán Audiovector X3 Super hangfalát sikerült tesztelésre megkapnunk a magyar forgalmazótól. Az 1979-ben alapított cég nem árul túl sok féle terméket, de amit gyártanak, azt a legnagyobb odafigyeléssel tervezik meg mérnökei és kézzel, manufaktúrában kivitelezik. Hangsugárzóikat - egyedi módon ? lehet frissíteni, azaz a gyártóhoz visszaküldve új hangszórókkal, keresztváltóval és belső csillapítással egy teljesen naprakész hangfalunk lehet. Az Audiovector X3 Super ugyan csak egy lépcsőben frissíthető X3 Signature típusra, amit szintén fülügyre vehetünk hamarosan, de először nézzük, mit tud a kistestvér.

Sonus faber Ex3ma high end hangfal

2014. október 17., 09:00

Sonus faber Extrema high end hangfalSzombaton valóban nem mindennapi eseménynek lehettünk részesei! Megérkezett az Audiophile Szalon bemutatótermébe a Sonus faber Ex3ma! A mindössze 30 példányban készülő típusról hazánkban ez a pár az egyedüli.

Denon AVR-X3100, az új középkategóriás

2014. június 24., 09:25

Denon AVR-X3100 házimozi erősítőLehullott a lepel a Denon legújabb középkategóriás házimozi erősítőjéről.

FiiO X3 mobil hifi lejátszó és DAC teszt

2014. április 16., 10:15

FiiO X3 mobil hifi lejátszó és DACRitkán halljuk azt a sugallatot tesztelés közben, hogy ?ezt a terméket mindenki szeretni fogja?, és bármilyen furcsa, ezúttal mégis így van. A FiiO X3 minden szempontból jól eltalált termék: amit, ahogyan, és amilyen áron tud, abba nehéz belekötni. Talán nem túlzunk, ha azt állítjuk: a klasszikus iPod versenyképes ellenfele megérkezett!

Régi legendába lehel új életet a Sonus faber

2014. április 15., 06:05

Sonus faber Extrema high end állványos hangfalÚj állványos hangfalat mutatott be az olasz székhelyű, high-end hangfalairól híres Sonus faber. Az Extrema megnevezéssel ellátott terméket ?doboznak? aligha nevezhetjük, tekintettel szokatlan alakjára, emellett technikailag sem szerénykedik.

Mede8er MED600X3D médialejátszó teszt

2013. június 24., 14:50

Mede8er MED600X3D médialejátszóNem kell sokáig törnünk a fejünket, ha meg akarjuk nevezni a manapság legnépszerűbb szórakoztató elektronikai termékcsoportot - természetesen a tévéket nem számítva - ez a 3D képes médialejátszók családja. E família fiatal és máris híres és sikeres képviselője a Mede8er MED600X3D készülék, egy szinte mindent tudó fekete dobozka.

ISE 2013 - KEF

2013. február 1., 18:25

ISE 2013 KEF hangfalakA KEF egyetlen újdonságot hozott a 2013-as ISE kiállításra, és gondoskodtak róla, hogy porondjuk messziről is könnyen észrevehető legyen: elsősorban álló hangsugárzóikkal fokozták a stand hangulatát. Egymás után, növekvő sorrendben kiállítottak egy-egy  C, Q, R valamint Reference szériás hangfalat, a sort pedig egy Blade típus zárta. Kicsivel távolabb, elkerített emelvényen a különös megjelenésű Muon hangsugárzót is meg lehetett csodálni, ennek meghallgatására a nagy zaj miatt nem volt lehetőség. Kis ízelítőt láthattunk a falba építhető megoldásokból is, e téren nem történt újítás. Viszont valamivel odébb, kis fehér asztalon várt bennünket a gyártó legfrissebb terméke, egy aktív számítógépes hangfalpár, név szerint a KEF X300A.

Sennheiser PX 360 mobil fejhallgató teszt

2012. augusztus 21., 10:15

Aki sokat utazik, bizonyára tudja, hogy egy másfél órás vonatút olvasnivaló, beszélgetőpartner és zene nélkül kész kínszenvedés, jobb híján hallgathatjuk a motor brummogását. Ilyenkor kész életmentő egy pöpec hifi füles, ami mindenhol elfér, és bármikor előkaphatjuk, hogy véget vethessünk az unalomnak, akár a buszon ülve, akár a városban járva. A Sennheiser PX 360 fejhallgató jó eséllyel feldobhatja szürke pillanatainkat, összecsukható, kényelmes, remek anyagokból készült nem is túl drága. Útra fel!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.