Íme, az új FiiO X1 II

2016. október 31., hétfő, 15:35

FiiO audio hifi lejátszó zenelejátszó audio lejátszó hifi lejátszó mobil hifi FiiO lejátszó FiiO audio lejátszó FiiO hifi lejátszó

A FiiO fejlődik, és jó irányba. A FiiO X1 II igaz, párezer forinttal drágább lett előző generációs testvéréhez képest, de csak javára változott.

FiiO X1 II mobil hifi lejátszóFiiO X1 II mobil hifi lejátszóFiiO X1 II mobil hifi lejátszóFiiO X1 II mobil hifi lejátszóFiiO X1 II mobil hifi lejátszóFiiO X1 II mobil hifi lejátszóFiiO X1 II mobil hifi lejátszóFiiO X1 II mobil hifi lejátszóFiiO X1 II Bluetooth mobil hifi lejátszóFiiO X1 II mobil hifi lejátszó és RM1 távvezérlő

Jó pár FiiO eszközt kipróbáltunk eddig, és döntő hányaduk pozitív véleményt váltott ki szerkesztőinkből. Talán nem sértünk meg senkit azzal, ha az X1-et a magyar ember iPodjának kereszteljük, de nincs ebben semmi degradáló, mi is birtoklunk egy ilyen mobil hifi lejátszót. Azóta is köszöni, jól van.

FiiO X1 II mobil hifi lejátszó

Na de térjünk vissza a lényegre, a FiiO X1 II lejátszó kívül és belül is megújult. Arculata modernebb, letisztultabb, illetve az eddig mechanikus tárcsával megoldott kezelőszerv már csupán egy érintésünket érzékelő kör lett. Utóbbi mindenképpen jó hír, ugyanis eggyel kevesebb kopó-mozgó alkatrész van a készüléken. Másfelől a ház szélét lekerekítették, ezáltal fogása is jobb.

FiiO X1 II mobil hifi lejátszó

A beépített DAC ugyanúgy TI gyártmány, de nem 5142, hanem az újabb 5242 chip. Az új X1 négy grammal könnyebb elődjénél, ugyanakkor beépített lítium-polimer akkumulátora 1000 mAh-ra hízott. A készülék immár nem csak 128, hanem 256 GB kapacitású micro SD kártyákkal is használható.

FiiO X1 II mobil hifi lejátszó

Az ezüst, arany és fekete színekben gyártott FiiO X1 II már itthon is kapható bruttó 39 990 forintos áron. Szerkesztőink is vadul tesztelik, így hamarosan részletesebb cikkben térünk vissza rá itt, az AV-Online hasábjain.

www.fiio.hu

FiiO X1 II mobil hifi lejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.