KEF KF92 aktív mélyláda

2019. szeptember 24., kedd, 09:10

KEF audio hifi házimozi hangfal hangszóró mélyláda mélysugárzó KEF hangfal KEF mélyláda aktív mélyláda házimozi mélyláda

A KEF bemutatta KF92 típusú aktív mélyládáját, ami a Kube modellek nyomdokaiba lép, tehát kompakt, nagyon erős, könnyen elhelyezhető, továbbá a cégtől megszokott minőséget is biztosítja.

KEF KF92 aktív mélyládaKEF KF92 aktív mélyládaKEF KF92 aktív mélyládaKEF KF92 aktív mélyláda hátlapKEF KF92 aktív mélyláda hátlapKEF KF92 aktív mélyláda hangszóróKEF KF92 aktív mélyláda hangszóróKEF KF92 aktív mélyláda hangszóró

A KEF KF92 állítólag -3 decibeles eséssel eléri a 11 Hz-es alsó határt, ami bizony már a pince legalsó szintjét is alulról súrolja. Mindezt kettő darab 9 colos, alumínium/papír kombinációjából előállított membrános hangszóróval érték el, melyeknek beépítése során az ellenerő kioltás technológiáját alkalmazták. Ezt a megoldást az R széria mélynyomóinál is használták már, ahogyan a motorrendszert és a szellőztetést is. Mindez biztosítja azt, hogy kompakt méretből erőteljes és pontos mélyhangokat kapjunk, amelyek az egész szobát képesek betölteni.

KEF KF92 aktív mélyláda hangszóró

A beépített erősítő sem mondható komolytalannak, 1000 wattos, D osztályúról van ugyanis szó, a hangnyomás pedig eléri a 110 dB értéket.

KEF KF92 aktív mélyláda hátlap

A KF92-ben alkalmazták a cég elismert MIE (Music Integrity Engine) technológiáját, ami magába foglalja az iBX-et, vagyis az intelligent bass extensiont. A MIE DSP érdeme az, hogy a KF92 elhelyezése lehetséges szinte bárhova az ötállású kapcsoló állításával. A hőelnyelő technológiát a KEF LSX és LS50 Wireless-nél alkalmazott megoldásból merítette, ami arra szolgál, hogy a nagyteljesítményű elektronikák optimális feltételek között működjenek.

KEF KF92 aktív mélyláda hátlap

A KEF KF92 mindamellett, hogy hatalmas, 2x500 W teljesítményre képes, a méretei és kapcsolói segítségével nem csupán ott helyezzük el, ahol csak akarjuk, hanem még a hozzá csatlakoztatott elektronikákkal is könnyű megtalálni a közös hangot, tehát nagyon könnyen illeszkedik bármilyen rendszerbe.

KEF KF92 aktív mélyláda hangszóró

A KEF KF92 aktív mélyláda itthoni ára várhatan 800 000 Ft környékén lesz.

aida-audio.hu

international.kef.com

KEF KF92 aktív mélyláda

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.