Karácsonyi akciók az Audio Centrum boltjában

2014. december 18., csütörtök, 07:05

audio hifi multimédia hangfal hangrendszer akció AudioCentrum karácsonyi akció akciós hangfal akciós hangrendszer

Az Audio Centrum az idei karácsonyra jó néhány termékére 50 % feletti kedvezményt ad! A lista hosszú és egyre bővül, ezért meg sem próbáljuk tételesen felsorolni az egyes modelleket. Helyette inkább kiemelünk néhány érdekességet.

Tivoli AudioTivoli AudioTivoli Audio IYIYIGeneva Sound System hangrendszerGeneva Sound System hangrendszerVers Audio hangrendszerUCube számítógépes hangszóróAktimate Mini aktív hangfal

Rádióbarátoknak Tivoli

A divatos és megbízható rádióiról ismert Tivoli Audio termékei között, a kedvezmények bajnoka az iYiYi és az iSongBook, aminek az ára 65 %-kal csökkent. A népszerű PAL típus is számos színben kapható fél áron és még a hálózatos szolgáltatásokkal felszerelt NetWorks FM modellek is 11-24 % kedvezménnyel sorakoznak a polcokon. A Model One, ami a Tivoli kapcsán legtöbbeknek eszébe jut most limitált szériás Frost White és az olasz Cappellini cég által tervezett, három színváltozatban is kapható 19 % árengedménnyel.

Geneva Sound System hangrendszer

Dizájn rajongóknak Geneva

A dizájn hangrendszereiről híres Geneva hét típusából, hat akciós. A Geneva M és Geneva XL modellek 45 %-os, a Geneva L pedig már 49 %-os kedvezménnyel kaphatóak. Ráadásul ezekhez még ajándék Bluetooth adapter is jár!

Vers Audio hangrendszer

A Vers Audio apró hangrendszerei 51-60 % kedvezménnyel várnak.

UCube számítógépes hangszóró

Aki számítógépről szeretne zenét hallgatni, annak is bőven van miből válogatnia. A korábban általunk is tesztelt, apró UCube 58 % kedvezménnyel lehet a miénk. Ha pedig valami egészen komoly dolog kell, akkor az ActiMate aktív hangfalaira is lecsaphatunk, 21-35 %-kal olcsóbban.

Aktimate Mini aktív hangfal

Valahol az aktív hangfalak és a hagyományos hifi között félúton, ott vannak a Pro-Ject Box Design termékei, amelyek közül most több Stream Box modell is legalább negyedével olcsóbban elhozható.

Aki hagyományos hifiben vagy házimoziban gondolkozik, azt akciós Denon, Cambridge Audio, Hegel, Music Hall, Audiomat és Arcam elektronikák várják. Lehet válogatni a házimozi és sztereó erősítők, CD- és hálózati lejátszók, végerősítők és egyéb elektronikák között.

A hangfalak között a Focal, a Dynaudio, Advance Acoustic és Acoustic Energy termékei között is találunk csökkentett árú típust.

Ha pedig az igényes zenehallgatást és házimozizást tényleg a legjobb minőségben szeretnénk élvezni és ehhez már csak a megfelelő tápellátás hiányzik, az IsoTek tápszűrői között is találunk néhány alkalmi vételt. Ha bármely termék megtetszett, ne habozzanak, rendeljék meg, mert a karácsonyi roham hamarosan célegyenesbe fordul!

www.audiocentrum.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.