NuPrime - új név a porondon

2015. május 8., péntek, 07:15

NuPrime audio hifi sztereó erősítő DAC DSD DAC USB DAC mobil DAC hifi DAC DA konverter hifi erősítő integrált erősítő high end erősítő

Új gyártó jelent meg a hazai piacon, amely ismerős névvel igyekszik betörni a digitális high end világába. 

NuPrime IDA-16 integrált sztereó erősítőNuPrime IDA-16 integrált sztereó erősítőNuPrime IDA-16 integrált sztereó erősítőNuPrime IDA-16 integrált sztereó erősítő hátlapNuPrime DAC-10HNuPrime DAC-10HNuPrime ST-10NuPrime uDSD mobil DACNuPrime uDSD mobil DACNuPrime uDSD mobil DAC hátlap

Új név, mégis ismerősen hangzik. A NuPrime a NuForce alapítójának és egykori vezetőjének, Jason Lim-nek az új cége. Egy új vállalat, ami egyfajta high end spinoff, egy csúcstermékeket leválasztó márka. Picit olyan, mint a Lexus a Toyotának, de csak egy picit. Ugyanis a két márka a közös gyökerek ellenére, teljesen külön utat jár. A régi NuForce márkát felvásárolta egy nagy multi, az Optoma. Az új NuPrime pedig átvette a high end modellek gyártási jogát és a tervező csapat gerincét.

Mit csinál a NuPrime?

Ha már sikerült egy jó mérnöki csapatot összeverbuválni, nyilvánvaló, hogy nem érik be a korábbi modellek gyártásával. Tény, hogy az induláshoz hasznos volt a korábbi Reference 20 mono végerősítő és a P-20 előerősítő, de ma már ennél többet kínál a NuPrime.

NuPrime IDA-16 integrált sztereó erősítő

A cég saját fejlesztésű termékei között megtaláljuk az IDA-16 típusú, extrém nagy felbontású digitális erősítőt, ami nem pusztán egy közös dobozba zárt DAC és erősítő, hanem egy teljesen integrált rendszer, ami még a 11,2 MHz-es DSD adatfolyamot is támogatja! Mindezt 2 x 200 watt teljesítményű végfokkal.

NuPrime DAC-10H

A kínálat másik két érdekessége a DAC-10H elektronika, ami 384 kHz/32 bites PCM vagy DSD256 adatfolyamot is képes dekódolni és az ST-10 típusú, közel referencia minőségű, 2 x 150 watt kimenetű erősítő. A legújabb technológiák felhasználásával, ezek a készülékek nem csak nagy tudásúak és teljesítményűek, de roppant karcsúak is! Határozott, kortárs formaterv és elegáns felület-megmunkálás jellemzi az összes modellt. Mind-mind komoly, high end kategóriájú, amelyek a legújabb forrástípusokhoz igazodva ígérnek rendkívüli hangminőséget.

NuPrime ST-10

NuPrime az elérhető kategóriában?

A NuPrime egyértelműen a legmagasabb minőségre koncentrál, de ez nem jelenti azt, hogy csak high end kategóriájú termékeik vannak! Ennek remek példája a sokoldalú, fejhallgató erősítő és USB DAC, az uDSD.

NuPrime uDSD mobil DAC

Ez a vonal szintű analóg kimenet mellett egy digitális kijáratot és akár aktív hangfalakhoz is használható fejhallgató kimenetet rejt apró dobozában. Ráadásul a nagyobb modellekhez hasonlóan, képes DSD256 és 384 kHz-es PCM feldolgozásra, ami ma nagy ritkaságnak számít!

A NuPrime termékei meghallgathatóak az Audio Centrum bemutatótermében.

www.audiocentrum.hu

www.nuprimeaudio.com

NuPrime uDSD mobil DAC hátlap

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.