Ultrasone Magyarországon

2018. augusztus 9., csütörtök, 10:30

Ultrasone audio hifi fejhallgató fülhallgató hifi fejhallgató hifi fülhallgató high end Ultrasone fejhallgató Ultrasone fülhallgató high end fejhallgató

Külföldi weboldalakról és videókból ismerős lehet a fejhallgatókat készítő Ultrasone neve. Nos, mostantól még jobban megismerhető a gyártó és termékei, mert immár magyar disztribútorral is rendelkeznek!

Ultrasone Edition 5 fejhallgatóUltrasone Edition 8X fejhallgatóUltrasone Edition 8X fejhallgatóUltrasone Edition 8X fejhallgatóUltrasone Performance 880 fejhallgatóUltrasone Performance 880 fejhallgatóUltrasone Performance 880 fejhallgatóUltrasone IQ fülhallgatóUltrasone IQ Pro fülhallgatóUltrasone IQ Pro fülhallgató

A több mint 25 éve alapított, bajor székhelyű Ultrasone kezdetben megszállottan ragaszkodott ahhoz, hogy kiemelkedő minőségű fejhallgatókat készítsen. Akkoriban a fülesek funkcionális eszközök voltak és éppen ezen akartak változtatni. Új életet akartak lehelni a termékkategóriába több lépésben, először a hangszórót tolták el a hallgatói tengelytől, az így kapott térhatást forradalminak nevezett S-Logic technológiaként találjuk meg termékeikben.

Ultrasone Edition 8X fejhallgató

Következő körben a megjelenést, hangot és tervezést egyetlen termékre akarták szűkíteni. Így került gyártásba 2006-ban az Edition 7, egy csodaszép, 999 db-os mennyiségben készített fejhallgató, kizárólag kimagasló anyagokból. Azóta számos más high end modell hagyta el az Ultrasone tervezőinek asztalát, mára szinte minden ízlésnek igyekeznek megfelelni. Kínálatukban találunk fül köré, fülre- és hallójáratba illeszkedő megoldásokat is.

Ultrasone IQ Pro fülhallgató

Az Ultrasone továbbra is megszállottan követi a piac lépéseit és arra törekszik, hogy egyedi kialakítású fülesekkel lássa el fogyasztóit. A MuzixGroup kínálatában már fellelhető rengeteg termék árakkal és részletes leírásokkal, köztük az Ultrasone Performance 800-as sorozat is, amelyről hamarosan itt, az AV-Online magazin hasábjain is olvasható lesz részletes cikk.

muzixgroup.com

muzix.hu

ultrasone.com

Ultrasone Performance 880 fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.