ISE 2013 - RedEye

2013. február 25., hétfő, 12:50

ISE ISE 2013 RedEye RedEye Pro remote control távvezérlő kiállítás beszámoló

A RedEye aprócska standján olyan készülékbe botlottunk, melynek nem csaptak nagy hírverést, nekünk mégis tetszett, mert sok, akár nagycsaládos felhasználó dolgát megkönnyíti. Egész konkrétan a RedEye Pro nevű készülékre gondolunk, melynek segítségével az egész família elfelejtheti a házimozi erősítő, Blu-ray lejátszó és valamennyi otthoni kütyü bonyolult távvezérlőjét. Az irányítást letisztultan, egyszerűen és gyorsan végzi a RedEye üdvöskéje.

A RedEye Pro tulajdonképpen egy intelligens multiroom vezérlő rendszer, segítségével számos készüléket vezérelhetünk a házunkban, beleértve a kerti öntözőt, világítást, biztonsági rendszert és hasonlókat. Száműzhetjük az összes távvezérlőt, mindent egyetlen szoftverrel irányíthatunk WiFi alapokon. Az említett alkalmazás felhasználóbarát kivitelt kapott - későbbiekben még a gombokat is személyre szabhatjuk mi magunk. Gyerekek és idősek egyaránt kiismerhetik magukat a RedEye Pro rendszerén, és a program PC-re, tabletre, okostelefonra is telepíthető. A házunkban lévő összes zónát elérhetjük egy érintéssel, és afféle makró üzemmódokat is létrehozhatunk a "Smart actions" segítségével. Magyarán, ha esetleg tévénézésről át akarunk váltani DVD-lejátszásra, több utasítást (jelen esetben forrás kiválasztás, lejátszó bekapcsolása, film indítása) összevonhatunk egyetlen gombnyomásba. Ugyanígy megoldhatjuk, hogy pl. hazaérve egy koppintással felkapcsolódjon a villany, ugyanakkor halkan megszólaljon a rádió.

ISE 2013 RedEye Pro

És ezzel még közel sem tártuk fel a RedEye összes szolgáltatását. További szépsége a terméknek, hogy ennyi fícsör hallatán a legtöbben valamilyen komplex, rack-szekrénybe szerelhető készülékrakásra gondolnak. Valójában a RedEye Pro kisebb, mint egy asztali DVD-lejátszó, de sikerült a működtetéséhez szükséges tucatnyi csatlakozással felvértezni. Otthoni elektronikus eszközeink fogadására szolgál többek között 8 db infravörös jeltovábbító aljzat, ezen kívül dupla 10/100 Ethernet portot, három USB-kaput és két RS-232 csatlakozást találunk - a beépített, 802.11 b/g WiFi csakugyan alapszolgáltatás. Amennyiben Kedves Olvasónk egyéb, gyakorlati tudnivalókra kíváncsi a RedEye többszobás, intelligens rendszerével kapcsolatban, a hazai forgalmazó további információkkal szolgálhat.

www.octogonaudio.hu

www.thinkflood.com

RedEye Pro controller

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.