ISE 2013 - Sennheiser

2013. március 5., kedd, 13:10

ISE ISE 2013 Sennheiser hangfal aktív hangfal LSP 500 LSP 500 PRO audio kiállítás beszámoló

A Sennheiser nem hozott új konzumer termékeket az idei ISE kiállításra. Viszont, a rendezvényen üdvözölhettünk egy olyan terméket, mely ha az átlag zenehallgatók számára nem is, a professzionális, hangosítással foglalkozó felhasználóknak tényleg valódi ínyencfalatnak számít. A Sennheiser LSP 500 PRO névre hallgató jövevény egy masszív, aktív hangsugárzó, önálló tápellátással és tengernyi szolgáltatással.

Az LSP 500 PRO tulajdonképpen egy installációs hangrendszer. Kültéren és zárt helyeken egyaránt bevethető, és képességei okán a gyártó nyugodt szívvel javasolja akár kongresszusok, gálák vagy sajtórendezvények hangosítására is. Persze a rendkívüli méretű helyszíneknél az erőteljes hangzást nem egyetlen LSP 500 PRO valósítja meg, olyankor többet kell belőlük elhelyezni. A rendszer netovábbja, hogy a hangfalak közti szinkronizáció vezeték nélkül történik. Több aktív egység esetén az egyiket kinevezhetjük ?Master?, azaz elsődleges zónának, a többi LSP 500 ez alá fog besorolódni. Tehát az installáció irányításához nem kell más, csak egy tablet, és az ingyenesen letölthető applikációval vezérelhetjük az összes LSP 500 PRO hangfalat, tökéletes szinkronban. Még elektromos hálózatra sincs okvetlenül szükség, köszönhetően az aktív ládák beépített akkumulátorának. Utóbbiból dupla adag került a termék belsejébe, így a vártnál lényegesen hosszabb (kb. 7 órás) üzemidőre számíthatunk. Egyszerre csak egy telepet alkalmaz a hangsugárzó, amely ha merülni kezd, a rendszer figyelmeztet bennünket és az LSP 500 átkapcsol a másik, teljesen feltöltött akkumulátorra.

ISE 2013 Sennheiser LSP 500 PRO

Az LSP 500 PRO aktív hangfalakat felkészítették vezeték nélküli mikrofonok fogadására is (3 db vevőegységet köthetünk rá). Ha kábeles összekötésre van szükség, jól fog jönni pl. a készülékre integrált, kombinált aljzat (6,3 mm-es Jack + XLR bemenet). A Bluetooth interfész további hab a tortán. Ezen kívül beépített zenelejátszót is tartalmaznak a Sennheiser hangfalai, ami még jól jöhet, ha pl. USB-kapuról szeretnénk betáplálni a lejátszandó hanganyagot. Használaton kívül, opcionális, párnázott (és görgővel felszerelt) táskát is kínálnak a hangfal mellé, így megkönnyítve a szállítást, tárolást. A Sennheiser LSP 500 PRO pontos árát illetően még nincs információnk. Egyéb szolgáltatásokkal és specifikációkkal kapcsolatban keressék fel a magyarországi forgalmazó honlapját.

www.sennheiser.hu

ISE 2013 Sennheiser LSP 500 PRO

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.