High end médiajátszót készített a McIntosh

2014. október 29., szerda, 13:35

McIntosh audio hifi lejátszó médialejátszó audio lejátszó hifi lejátszó hálózati lejátszó high end high end lejátszó McIntosh médialejátszó McIntosh lejátszó

A McIntosh MB100 a cég egyik legfrissebb zenei médiajátszója, melynek fő különlegessége túl a manapság népszerű szolgáltatásokon, hogy a gyártótól megszokott, legendás hangzásra képes.

McIntosh MB100 high end hálózati audio lejátszóMcIntosh MB100 high end hálózati audio lejátszóMcIntosh MB100 high end hálózati audio lejátszóMcIntosh MB100 high end hálózati audio lejátszó hátlapMcIntosh MB100 high end hálózati audio lejátszóMcIntosh MB100 high end hálózati audio lejátszó

A McIntosh folyamatosan fejleszt, talán egyike napjaink egyik legszélesebb látókörű high end hifi gyártóinak, mivel nem csak klasszikus erősítőket és végfokokat, hanem többek közt fejhallgató elektronikákat (sőt, nem régóta már fejhallgatót is), digitális analóg jelátalakítót, és analóg lemezjátszót is készít. Egyik legfrissebb termékük, az MB100, már Magyarországra is megérkezett.

McIntosh MB100 high end hálózati audio lejátszó hátlap

Az MB100 egy szabványos hifi szélességű készülék, mely alkalmas a ma elérhető, stúdió minőségű (192 kHz/24 bites) veszteségmentes digitális tartalmak lejátszására. Utóbbit helyi hálózatról és USB-s adathordozóról egyaránt képes megtenni, emellett felhő alapú (Apple iCloud, Amazon Cloud Drive) tartalmakat is gond nélkül közvetít. A készülék belsejében egy 1 TB kapacitású merevlemez található, melyet igény szerint csurig tölthetünk zenével, továbbá a hátoldali eSATA bemenetnek köszönhetően, további tárhely bővítést eszközölhetünk a későbbiekben. További érdekesség, hogy az MB100 DVI és HDMI képkimenetekkel büszkélkedik, ezek leginkább a grafikus felhasználói felület megjelenésére szolgálnak. A vezérlés lehetséges iOS vagy Android alapú okostelefonról és tabletről, WiFi alapokon is.

McIntosh MB100 high end hálózati audio lejátszó

A McIntosh MB100 bárki számára kipróbálható és megvásárolható az itthoni forgalmazó bemutatótermében. Természetesen a minőség árát ezúttal is megkérik: a terméket jelenleg kb. 8000 dollárnak megfelelő forint összegért vihetik haza a high end hifi megszállottjai.

www.audiophile-szalon.hu

www.mcintoshlabs.com

 

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.