Ultramodern retró rádió AK-módra

2016. szeptember 14., szerda, 13:45

IRIVER audio hifi hangfal hangrendszer hangszóró multiroom Bluetooth Astell Kern multiroom hangrendszer multiroom rendszer IRIVER hangfal IRIVER hangrendszer Astell Kern hangfal Astell Kern hangrendszer

Konyhai rádiónak álcázott, vezeték nélküli hangrendszert mutatott be a prémiumkategóriás hordozható zenelejátszóiról ismert Astell & Kern. Az LS150 néven futó mindenes már itthon is megvásárolható.

IRIVER LS150 hangrendszerIRIVER LS150 hangrendszerIRIVER LS150 hangrendszerIRIVER LS150 hangszóróIRIVER LS150 hangrendszerIRIVER LS150 hangrendszerIRIVER LS150 hangrendszerIRIVER LS150 hangrendszerIRIVER LS150 hangrendszerIRIVER LS150 hangrendszerIRIVER LS150 hangrendszerIRIVER LS150 hangrendszerIRIVER LS150 hangrendszer vezérlésIRIVER Live Stream AppIRIVER Live Stream AppIRIVER LS150 hangrendszerIRIVER LS150 hangrendszerIRIVER LS150 hangrendszerIRIVER LS150 hangrendszer

Noha viccelődésnek tűnhet hírünk címe, pedig valóban tartalmaz FM rádióvevőt az LS150, sőt, beépített WiFi vevője által multiroom zónaként is vezérelhető. Letisztult készülékháza háromutas hangszórókészletet rejt.

IRIVER LS150 hangszóró

Sztereó felosztású magas és középsugárzó szórja a felsőbb frekvenciákat, a mélyhangokért pedig egy középre igazított basszus membrán felel. Utóbbi mögött zárt kamra található, melynek hátfalára egy nagy felületű passzív radiátor került. Az előlapi membrántól érkező impulzusok ez által felerősödve távoznak, a padlólemezen lévő nyíláshoz irányítva.

IRIVER LS150 hangrendszer

Műszaki adatai alapján 20 W összteljesítményre képes az LS150, ami elsőre nem tűnik soknak, de nem érdemes alábecsülni sem, mivel hallottunk már megdöbbentő eredményt hasonló méretű komponensektől. A három kilós készülékház nagy részét a hangszórók teszik ki, ettől függetlenül a jelfeldolgozásért felelős szekciót sem hanyagolták el; 192 kHz/24 bites DAC végzi a jelfeldolgozást.

IRIVER Live Stream App

A hangrendszer az IRIVER Live Stream applikációval vezérelhető, mely többek közt AirPlay, Spotify, iHeart és TIDAL klienseket is magába foglal. Apró érdekesség, hogy a trendeknek megfelelően, ha két LS150 van birtokunkban, akkor összepárosíthatjuk őket, hogy jobb, ill. baloldali hangfalakként, sztereóban működjenek. Előlapján klasszikus hangulatot keltő, jelszintvezérlő, valamint üzemmód választó potméterek is találhatók.

IRIVER LS150 hangrendszer

A fehér színben gyártott Astell & Kern IRIVER LS150 már az itthoni forgalmazónál is kipróbálható és bruttó 90 000 forint körüli összegért megvásárolható.

www.kacsa-audio.hu

iriver.com

IRIVER LS150 hangrendszer

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.