High-end fejhallgatót jelentett be az OPPO

2014. május 10., szombat, 06:05

OPPO audio hifi high end fejhallgató PM-1 hifi fejhallgató OPPO fejhallgató high end fejhallgató

Mielőtt sokadszor vállat vonnánk, gondolván, hogy ?csak egy újabb cég, akik hirtelen fejhallgatógyártásra szánják magunkat?, rögtön megakad a tekintetünk és eláll a lélegzetünk is. Az OPPO extrém felső kategóriás fülesét elnézve bizonyos, hogy érdemes inkább komolyan venni a közelgő PM-1-et?

A korábban kiemelkedő kép- és audiofil hangminőségű Blu-ray lejátszói által közkedveltté vált OPPO most gondolt egyet, és piacra dobta első, saját nevével fémjelzett fülesét. Az említett terméket múlt hét pénteken mutatták be Londonban, külsejét tekintve egyértelműen a prémium kategóriába sorolódik.

OPPO PM-1 high-end fejhallgató

Puha bőrpárnáit beleértve, a gyártó állítása szerint, a PM-1 alkatrészei több mint 20 000 alkalommal lettek különféle fizikai teszteknek alávetve. A készülék specifikációjából (10-50 000 Hz-ig terjedő frekvencia-átvitel, 395 grammos tömeg, OCC kábel, stb.) sejthető, hogy nem hétköznapi termékkel van dolgunk, a kamrákban rejtőző síkmágneses hangszórók azonban globálisan nézve is ritkaságnak számítanak. Az OPPO PM-1 névleges impedanciája mindössze 32 Ohm, ami könnyű hajthatóságot sugall, ennek ellenére a gyártó már bemutatta a termékhez szánt fejhallgató erősítőjét is, igaz, utóbbiról egyelőre keveset tudni.

OPPO PM-1 high-end fejhallgató

Az itthon 429 000 Ft-os áron debütáló OPPO PM-1 fejhallgató a müncheni high-end kiállítás után szerkesztőségünkbe is ellátogat, így aztán ha Kedves Olvasóink kíváncsiak az újonc tudására, feltétlenül látogassanak vissza honlapunkra, a róla készült, részletes teszt elolvasásához!

www.audiocentrum.hu

www.oppodigital.com

OPPO PM-1 high-end fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.