Hangfalakat is gyárt az SVS

2015. április 2., csütörtök, 14:30

SVS SVSound audio hifi házimozi hangfal hangfalszett SVS hangfal hifi hangfal házimozi hangfalszett

A hazánkban is egyre népszerűbb SVS cég nem csak mélyládákat, hanem hangfalakat is készít. Két szériából válogathatunk, melyből az egyik (Prime) már itthon is elérhető.

SVS Prime hangfalakSVS Prime hangfalszettSVS Prime Tower hangfalSVS Prime hangfalakSVS Prime hangfalakSVS Prime hangfalakSVS Prime Center hangfalSVS Prime Center hangfalSVS Prime Center hangfalSVS Prime Bookshelf hangfalSVS Prime Bookshelf hangfalSVS Prime Bookshelf hangfalSVS Prime Bookshelf hangfalSVS Ultra hangfalszettSVS Ultra Tower hangfalSVS Ultra Tower hangfalSVS Ultra hangfalszettSVS Ultra Center hangfalSVS Ultra Center hangfalSVS Ultra Center hangfalSVS Ultra Bookshelf hangfalSVS Ultra Surround háttérsugárzóSVS Ultra Surround háttérsugárzó

Prime és Ultra néven fut a két hangfalcsalád, melyek a közelmúltban kerültek a híres mélysugárzó gyártó kínálatába. Míg a kisebbik, Prime széria a külföldi visszajelzések alapján a "megfizethető audiofil kategória", addig a nagyobb sorozat a kompromisszumokat nem ismerő felhasználókat célozza meg, akiknek egyúttal az elegáns megjelenés is fontos.

SVS Prime hangfalszett

Mindkét szériában kapható álló, állványos és álló hangfal is, melyeket kiegészíthetünk a hozzájuk fejlesztett centersugárzókkal, és természetesen a gyártó mélyládáinak valamelyikével. A letisztult külsejű Prime hangdobozok polipropilén mély- és (elkülönített kamrába zárt) középsugárzókat, valamint alumínium dóm magassugárzókat tartalmaznak. A fekete kónuszok hatékonyságát jelentősen növeli a szellőztetett csévetest, kosaraikat üvegszállal merevített ABS-ből készítetik.

SVS Prime hangfalak

A modellek előnyei közt gyakran említik az életszerű dinamizmust, a pontos térleképzést és a filmeknél érzékelhető, kiváló mélységérzetet, így aztán sejthető, hogy az SVS hangfalaival, főleg minőségi házimozi rendszer építése előtt állóknak érdemes megismerkedni. Szerkesztőségünk munkatársai már izzítják az erősítőt és gyűjtik a megnézendő filmeket, mert hamarosan SVS Prime hangdobozszett tesztelésére kerül sor.

Az SVS hangfalai és mélysugárzói kipróbálhatóak és megvásárolhatóak a Home Movie budapesti hifi és házimozi bemutatótermében.

www.svsound.hu

SVS Ultra hangfalszett

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.