Furutech tápelosztó nagy rendszerek tulajdonosainak

2018. szeptember 6., csütörtök, 06:05

Furutech audio hifi házimozi elosztó tápelosztó tápszűrő

A Furutech nemrégiben jelentette be korábbi, e-TP66E(G) tápelosztójának két aljzattal bővített, nyolcas változatát. Az e-TP86E(G) értelemszerűen azoknak az A/V megszállottaknak készült, akik sok készülékből álló láncot használnak.

Az e-TP86E(G) a jól megszokott Furutech minőséget kézbesíti, a megszokottnál kicsit hosszabb csomagolásban. Összesen nyolc eszközt csatlakoztathatunk hozzá, de miért is érdemes ezt megtenni? A magas minősítésű alumínium készülékház árnyékoló rétegként viselkedik a rádiófrekvenciás zavarokkal szemben. Az elosztóba épített, 2 négyzetmilliméter keresztmetszetű Furutech μ-14 belső kábelek segítenek az elektromos ellenállás alacsonyan tartásában.

Furutech e-TP86E tápelosztó

Nyolc aranyozott FI-E30 Schuko és egy FI-06 IEC aljzat található rajta, nem mágnesezhető, réz ötvözet érintkezőkkel. Az elosztónak része egy megszakító is. Minden fémalkatrész átesik a Furutech Alpha kezelési fázisán, hogy a csatlakozók és belső kábelek stressz-mentes, stabil és rendkívül vezetőképes állapotúak legyenek. A gyártó finomabb és jobban kidolgozott hangot ígér, több mikro-dinamikus részlettel. Másfelől képmegjelenítők számára is jótékony lehet az elosztó alkalmazása, amennyiben élesebb kontúrokat és kisebb "szellemkép" hatást akar a felhasználó.

A Furutech e-TP86E tápelosztó kb. 160 000 Ft-ért rendelhető a KáCsa Audiótól.

www.kacsa-audio.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.